what going on?
720p 75 Views

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS 1x57

The Reason I Can't Lose

Urmareste Boruto episodul 57 subtitrat in romana online .

Boruto Naruto Next Generations Episodul 57 difuzat cu doar câteva ore în urmă și am sentimente mixte despre episod. După cum probabil știți deja, acest post este despre Boruto Episode 57, și voi distruge tot ce sa întâmplat în acest post. Pentru a elimina lucrurile, trebuie să vedem antrenamentul lui Boruto Uzumaki cu Sasuke Uchiha și cred că nu era nimic nou pentru a vedea acolo. Am mai văzut acest lucru în film înainte și în timp ce ar fi trebuit să fie adăugiri, această scenă nu a avut nimic. Scena foarte importantă pe care am primit-o în episod a fost chiar la început, când Gaara a fost atacat de Urashiki Otsutsuki.

Cumva, Urashiki Otsutsuki știa deja că Gaara era fostul Jinchuuriki de o coadă, și părea că a extras ceva din el. Nu este clar despre ceea ce a fost, deci cred că am putea primi o explicație în viitoarele episoade.

În afară de incidentul cu Gaara, episodul a cuprins runda a 2-a de Chūnin Exams și a fost aproape identică cu manga, iar filmul cu doar câteva scenele a fost adăugat. Ceea ce mi-a plăcut despre examene a fost că am văzut echipa 15 și echipa 5 în acțiune, care a fost fantastic. Cu toate acestea, nu au plătit totul bine, ceea ce ma dezamăgit cu adevărat. Mai ales Iwabee. Trebuia să fie extrem de puternic. Nu știu ce sa întâmplat acolo.

May. 10, 2018

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS season 1