what going on?
720p 35 Views

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS 1x59

Boruto vs. Shikadai

Urmareste Boruto episodul 59 subtitrat in romana online HD.

Cea de-a treia rundă a examenelor de la Chunin se desfășoară pe măsură ce Cho-Cho se confruntă cu Shinki și Boruto se îndreaptă spre Shikadai. În ciuda eliminării tuturor opririlor cu Expansion Jutsu și Human Bullet Tank, Cho-Cho este în cele din urmă nici o potrivire pentru Shinki’s Iron Sand, ducând la pierderea ei. Când vine timpul ca Boruto să se împotrivească lui Shikadai, puiul lui Naruto decide că nu are nevoie de invenția lui Katasuke pentru a câștiga meciul. Cu toate acestea, după ce a fost găsit la mila lui Shikadai’s Shadow Paralysis, Boruto folosește dispozitivul pentru a produce o clonă de umbre, care îi ajută să transforme lucrurile în jur și să iasă din victorie. Deși este devastat de pierdere, Shikadai nu-și poartă prietenul nici o dorință rea și îi dorește noroc în finală. Cu toate acestea, acum că cineva pe care îi pasă el a fost direct afectat de tăierea colțului său, vinovăția lui Boruto devine din ce în ce mai palpabilă ca niciodată.

În loc să lanseze un nou set de meciuri în această săptămână, episodul 59 are numai două. Cu toate acestea, acest lucru este departe de a fi negativ, deoarece ambele lupte sunt ritmuri intense, oarecum importante pentru povestea de anvergură și, cel mai bine, o mulțime de distracție de urmărit. Cho-Cho face față împotriva lui Shinki oferă fiului adoptiv al lui Gaara cu ocazia perfectă de a-și arăta puterile și dă audienței o privire asupra modului în care Cho-Cho se ocupă într-o bătălie reală. După cum reiese din a doua luptă, Shikadai este la fel de priceput ca și tatăl său la această vârstă, și dacă nu pentru voința ezitantă a adversarului său de a înșela, ar fi avansat ușor la finală. Din moment ce spectacolul a înființat Boruto și Shikadai ca fiind cei mai buni prieteni, ar fi interesant să vedem cum descoperirea trădării lui Boruto influențează relația lor.

Între chomping pe jetoane, trăgând atractivitatea ei și plecând peste băieți, Cho-Cho este adesea în pericolul de a deveni un personaj destul de plat. Cu toate acestea, dorința ei de a folosi Jutsu de expansiune, lăsându-i astfel preocuparea față de aspectul său fizic, este probabil un indiciu că există mai mult pentru ea decât pentru ochi. Shinki nu se bucură niciodată de abilitățile sale superioare – altul decât să sugereze că adversarul său ar trebui să încheie rapid meciul – ceea ce îl face un rival mai atrăgător pentru personajele principale decât genericii care au fost eliminați săptămâna trecută. Spre deosebire de afirmația lui că nu este bun în a folosi discreția, el pare foarte mult în controlul puterilor sale pe tot parcursul meciului.

Nu au existat nici părul, nici părul lui Otsutsukis, pentru două episoade solide, ceea ce face ca includerea lor în această poveste să fie în contradicție cu restul proceselor. Acest lucru nu este totuși surprinzător, deoarece examenele Chunin au constituit un arc de lungă durată (două arc lungi, dacă numărați uriașul material de umplere de la Naruto Shippūden) în seria mamă, iar acest set este ideal pentru toate tipurile de bătălii . În timp ce filmul a fost în mare parte glossed peste această fază de examene, omologul său de televiziune este prea fericit să arate publicului modul în care fiecare meci a apărut.

Boruto din această săptămână conține mai puține bătălii decât episodul precedent, dar acțiunile nu se trag niciodată, deoarece Cho-Cho, Shinki și Shikadai arată unele abilități serioase – și Boruto se împiedică să câștige. Continuarea sa dependență de instrument continuă să fie forțată, dar el se apropie foarte mult de ruperea dependenței sale de această săptămână – până când se confruntă cu perspectiva de a-și pierde și dezamăgi tatăl. Echipa echipei 7, care se va ocupa de Shinki saptamana viitoare, este probabil ca fanii sa faca o alta actiune extravaganta.

May. 24, 2018

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS season 1