what going on?
720p 96 Views

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS 1x60

The Hidden Leaf vs. The Hidden Sand

Urmareste Boruto episodul 60 online subtitrat in romana la o calitate HD.

Cea de-a treia fază a examenelor Chunin se încheie pe o notă puternică, două treimi din echipa 7 urmând să intre în finala săptămânii viitoare. În prima sesiune a acestei săptămâni, Sarada se confruntă cu Araya de nisip, care la bătut pe Inojin. După ce a descoperit că atacurile sale genjutsu nu au niciun efect asupra adversarului ei, Sarada își dă seama că „persoana” pe care o luptă este o marionetă elaborată, controlată de adevăratul Araya (a cărui anxietate de performanță rivalizează pe Metal Lee), cocoțată în fața casei de audiență. Apoi își folosește Jutsu Fireball pentru a frige marioneta și a înspăimânta maestrul de păpuși. Mai departe, este Shinki versus Mitsuki. Deși Mitsuki descoperă repede secretul tehnicii adversarului său de foraj de fier (forța magnetică), el în cele din urmă se supune lui Shinki, deoarece tot ceea ce se întâmplă ar putea provoca probleme părinților săi. (Plus, după cum își recunoaște mai târziu, Shinki l-au bătut indiferent.) Cu doar trei examenuri rămase, săptămâna viitoare pare a fi un drum liber între Boruto, Sarada și Shinki.

În lupta sa împotriva lui Araya, Sarada demonstrează cu desăvârșire că nu câștigă mereu prin forță brută sau tehnici imbatabile; ea are, de asemenea, intelectul și viclenia necesare pentru a înlătura adevărul atunci când strategiile sale normale nu funcționează. Naruto vorbește pentru public, arătând că Araya nu este personal în ring, ar trebui să fie motive pentru descalificare, dar Gaara și Shikamaru consideră că, din moment ce nu a părăsit inelul în timpul meciului, el nu a încălcat niciun regulament. Ca un gag, anxietatea de performanță a lui Araya este atrasă prea mult, dar nu până în punctul de a fi răsturnată. În ansamblu, lupta în sine este încântătoare și avansată, în ciuda unor scurte comenzi remarcabile din animație.

Meciul Shinki / Mitsuki servește drept unul dintre cele mai importante momente ale arcului, deoarece ambii combatanți sunt foarte pricepuți și învăluiți în mister. (De asemenea, animația devine mult mai fluidă în timpul acestei porțiuni a episodului.) Modul abrupt în care Mitsuki încheie meciul este perfect în concordanță cu atitudinea diabolică a caracterelor despre tot, deși este surprinzător faptul că el crede că ar putea au pierdut chiar dacă ar fi scos toate opririle. În unele privințe, eliminarea lui Shinki în acest stadiu și implicarea membrilor echipei 7 în finală ar fi fost o răsplată la stânga interesantă pentru ca povestea să fie luată, dar în lumina întregii construcții din jurul lui Shinki, t poate fi narativ fezabil. Cu toate acestea, cu Mitsuki acum eliminat, este greu de imaginat nici unul dintre coechipierii lui de a obține rangul de Chunin, deoarece aceasta ar putea însemna dizolvarea grupului lor.

Ambele scene din această săptămână sunt interesante și evidențiază ceea ce face ca Sarada și Mitsuki să fie unice. Animația din prima jumătate nu are nimic de scris despre acasă, dar meciul Sarada / Araya nu este mai puțin important decât lupta Mitsuki / Shinki. Chiar și cu Otsutsukis încă MIA, episodul 60 servește ca o idee bună pentru sfârșitul acestui arc.

May. 31, 2018

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS season 1