what going on?
720p 73 Views

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS 1x61

Episodul 61

Urmareste Boruto Episodul 61 subtitrat in Romana online la o calitate HD.

Examenele Chunin se încheie pe o notă somnoră, pe măsură ce povestea se îndreaptă spre punctul culminant. Doar trei examinatori rămân, Boruto, Sarada și Shinki se confruntă cu o luptă roșie de luptă. Realizând amenințarea reprezentată de Shinki, celelalte două treimi ale echipei 7 decid să se alăture temporar forțelor împotriva inamicului comun. Cu toate acestea, fiul adoptiv al lui Gaara se dovedește prea puternic pentru efortul său cel mai bun, iar Boruto trebuie să folosească încă o dată dispozitivul lui Katasuke pentru a obține o victorie. Din nefericire pentru tinerii shinobi, el își învinge mâna de data asta. Vizionând fiul său înfrângerea lui Shinki cu semnătura lui Kakashi, Purple Lightning confirmă suspiciunile lui Naruto despre performanța lui Boruto, determinându-l să-l expună pe trădare lui Boruto în fața întregii audiențe, să-l descalifice din examene și să-l împiedice să fie un ninja. Înainte ca Boruto și prietenii săi să aibă timp să proceseze pe deplin acest lucru, Momoshiki și Kinshiki ajung pe scena, pe măsură ce Momoshiki declară că la găsit în sfârșit pe Naruto.

Deși doar o singură luptă este acoperită în această săptămână, procesul nu se trage niciodată, iar emoțiile personajelor sunt mai palpabile decât oricând. Cu o forță care trebuie luată în considerare, Shinki refuză să-i dea un adversar adversarului, în timp ce compensează fără efort tot ce-i aruncă. La fel ca și tatăl său la acea vârstă, tânărul ninja de nisip este brutal și direct, deși pare să aibă mai multă constrângere și o mai bună înțelegere a puterii sale. Așa cum a devenit obișnuit, Boruto se opune folosirii lui Shinobi Gauntlet până în a unsprezecea oră și, ca de obicei, el are în mod evident unele rezerve în a se baza pe el. (Desigur, endgame-ul său post-examen este neclar, credea că îl va folosi în secret pentru totdeauna sau că nu-l va cere să reproducă aceste tehnici avansate în afara testului?) Reacțiile prietenilor lui la înșelăciunea lui sunt deosebit de dureroase , mai ales al lui Shikadai, deoarece el a fost singurul prieten pe care Boruto la folosit. Dacă lucrurile se vor întoarce la normal, Boruto va trebui să facă unele modificări serioase pentru acțiunile sale pe parcursul acestui arc.

Naruto descalificându-și propriul fiu din examene și împiedicându-l să devină vreodată un ninja este aspru, iar rezidenții Leaf și colegii lui Kage ar fi greu să acuze pe cel de-al șaptelea al nepotismului. Boruto este în mod clar în neregulă și ar fi trebuit să știe mai bine, dar el este încă un copil care solicită atenția tatălui său, iar lipsa de prezență a lui Naruto la domiciliu cu siguranță nu ajută la chestiuni. Bineînțeles, înainte ca duo-tatăl-fiu să-și poată continua dezacordul public, Otsutsukis-ul se arată la momentul potrivit, în cele din urmă aducându-și rolul în această poveste într-un cap – deși Urashiki-ul TV-original nu este nicăieri de văzut.

Arcul de examen Chunin continuă să fie unul dintre cele mai importante momente ale seriei, iar această bătălie de săptămâna asta Boruto / Sarada / Shinki servește ca o altă expansiune binevenită a narațiunii filmului. Odată cu examenul, conul lung al lui Boruto a dezvăluit și Otsutskisul se dezvăluie în cele din urmă, primul examen Chunin comun al lumii ninja este pe punctul de a obține o mulțime mai lipicioasă.

Jun. 07, 2018

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS season 1