what going on?
720p 105 Views

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS 1x62

Episodul 62

Urmareste Boruto Episodul 62 Subtitrat in Romana Online Gratis.

Episodul acestui episod a fost de fapt foarte bine scris. Momoshiki și Kinshiki au apărut în ultimul moment al examenelor de chunin pentru a surprinde Naruto. O bătălie imensă va începe când Naruto încearcă să protejeze pe toți cei din satul pe care îl iubesc așa. Boruto, care tocmai a fost descalificat, va vedea acum puterea devastatoare a tatălui său și a lui Momoshiki. Naruto și prietenii lui vor reuși să oprească Momoshiki, sau va pierde și va fi capturat?

A fost închis pentru personajul Naruto în această săptămână, ceea ce am fost mândru de mine. El și-a folosit în cele din urmă puterea de a-și proteja prietenii și întregul sat. Kurama este încă minunat de modul în care XD.

Acum, acest lucru poate părea ca filmul, dar puteți vedea în totalitate diferența dintre film și seria pe care o iubesc în totalitate. Naruto crede în satul pe care îl iubește și încearcă să-l protejeze cu toată puterea, în timp ce celălalt chunin și jonin evacuează oamenii în arenă și acordă prioritate protecției oamenilor din sat. Boruto, care tocmai a pierdut și a fost descalificat ca un ninja, a vrut să se lupte, dar puterea lui Momoshiki a fost puternică pentru el, deoarece el a absorbit toate atacurile folosite de Boruto. Acest lucru a făcut ca Momoshiki să obțină mai multă putere decât a avut-o și ar distruge aproape întregul sat dacă nu ar fi fost curajul lui Naruto și Sasuke. Acesta nu a fost doar un episod mediu din film, ci a avut înțeles. Acesta a fost emoțional, în sensul că aceasta este prima decizie importantă a lui Boruto în serie: de a crește și de a accepta faptul că el era în neregulă cu Naruto.

Când Boruto și-a dat seama că tatăl său este mai mult decât hokage-ul, un simbolism fenomenal, el a acceptat faptul că tatăl său chiar îi îngrijea de asemenea, chiar dacă el era hokage și scena emoțională era atât de suprarealistă. Boruto are apoi o retrospectivă a tuturor aventurilor pe care el și tatăl le-au avut împreună în primele două arcuri. Acest episod a fost sfârșitul adevărat al examenelor chunin, Momoshiki și Kinshiki Arc se va concentra pe trecerea de la lupta în film și în serie. Nu va fi cu siguranta o revenire din film si cu siguranta cateva noi scene adaugate la seria si mai ales la cele mai minunate scene de lupta.

Jun. 14, 2018

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS season 1