what going on?
7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe Online Subtitrat

248 Passengers Were Held Hostage. For the Next Seven Days, The World Was Held Captive. Dec. 19, 2018 United Kingdom 107 min Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Rosamund Pike isBrigitte Kuhlmann
Brigitte Kuhlmann
Daniel Brühl isWilfried Böse
Wilfried Böse
Eddie Marsan isShimon Peres
Shimon Peres
Denis Ménochet isJacques Le Moine
Jacques Le Moine
Ben Schnetzer isZeev Hirsch
Zeev Hirsch
Juan Pablo Raba isJuan Pablo
Juan Pablo
Nonso Anozie isIdi Amin
Idi Amin
Mark Ivanir isGeneral Motta Gur
General Motta Gur
Brontis Jodorowsky isCaptain Bacos
Captain Bacos
Andrea Deck isPatricia Martel
Patricia Martel

Descrierea filmului 7 Days in Entebbe Online Subtitrat HD

Urmareste filmul 7 Days in Entebbe Subtitrat in Romana online.

Povestea adevărată a unui deturn din avionul din 1976, în care patru teroriști anti-israeliști au preluat un zbor al companiei Air France și l-au direcționat spre aeroportul Entebbe din Uganda, unde echipajul și pasagerii au fost ostatici.

Entebbe are o problemă de rezolvat. Un cunoscut, întâmplător, pentru oricine a filmat vreodată lovitura de la O.K. Corral. Și anume, cum te simți în jurul valorii de problemă că acțiunea centrală a filmului sa terminat atât de repede? Trei minute, în acest caz (în timp ce Coralul O.K. a fost făcut și dărâmat în doar 30 de secunde). John Sturges a rezolvat-o ignorând adevărul și lăsând vagoane în foc pe parcursul a opt minute de împușcare; Piatra de temelie, între timp, este mare în apropierea casei Sergio Leone. Pentru Entebbe online subtitrat, José Padilha își întărește timpul de joc prin intersectarea acțiunii cu un spectacol live de dans. Este o soluție interesantă, dacă nu una deosebit de reușită.

Entebbe spune două povestiri – despre atacatorii și ostaticii de la fața locului din Uganda, dar și despre faptul că guvernul israelian încearcă să-și dea seama ce trebuie să facă cu privire la solicitările lor. Mai exact, cererea lor de 5 milioane de dolari și eliberarea a 53 de prizonieri pro-palestinieni. (A treia parte, cea a unui dansator și a prietenului ei soldat care ne dă finalul, vine mai târziu și nu face nici o impresie dramatică.) Dintre cei patru deturnatori, este vorba de Rosamund Pike și de cuplul german Daniel Brühl, despre care se concentrează cel mai mult filmul Atenţie. Motivele lor sunt spuse în flashbacks, iar acțiunea în terminalul fierbinte și praf abandonat al aeroportului Entebbe este văzută prin ochii lor. Dar totul e la suprafață. Wilfried Böse de la Wilhelm Böse are cea mai mare poveste – distrus între cauza în care crede el și faptul că folosesc civili nevinovați ca pârghie – dar nu este explorat cu o adâncime suficient de mare.

Înapoi în Israel, dezbaterile guvernului s-au îndreptat înapoi între primul ministru, Ițacak Rabin (Ashkenazi) și ministrul apărării, Shimon Peres (Marsan). Rabin favorizează negocierea, Peres dorește să trimită o echipă de salvare. Este greu de expus, dar există unele distracții de a fi avut ca pozițiile opuse declară cazurile lor, și Peres încearcă să pună un plan în mișcare – abordarea la terminalul se face într-un Mercedes negru ca un președinte ugandez Idi Amin călătorește. Când se găsește doar un bronz, este vopsit în grabă.

Dar, până la urmă, e greu să scapi de faptul că Entebbe online subtitrat in romana încearcă să fie prea multe lucruri și nu face nici unul dintre ele suficient de bine. În timp ce trebuie să fie viguros, ne străduiește să ne îngrijească de ostatici în orice mod semnificativ. Există încercări vagi – o familie este amenințată cu divizarea, în timp ce delincvenții separă cetățenii israelieni de ceilalți – dar sunt doar aside și nu reușesc să se țină emoțional. Este simptomatică a întregului film – aproape că funcționează, dar în cele din urmă este redus.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului 7 Days in Entebbe Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original 7 Days in Entebbe
Rating IMDB 5.7 5,265 votes
Rating TMDB 6.2 67 votes

Similar titles

All Eyez on Me
12 Strong
Can You Ever Forgive Me?
Siberia
Olympus Has Fallen (2013)
Cold Skin
Den of Thieves
First Kill (2017)
Equalizer 2
The Drowning (2016)
Death Wish
V.I.P