what going on?
A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn Online Subtitrat

Dec. 19, 2018 France 116 min Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Descrierea filmului A Prayer Before Dawn Online Subtitrat HD

Urmareste filmul A Prayer Before Dawn Subtitrat in Romana Online la o calitate 720p HD !

O poveste bazată pe fapte despre un dependent de droguri englez care a supraviețuit închisorii în Thailanda prin box este un atac intens asupra simțurilor

Regizorul francez Jean-Stéphane Sauvaire adaptează memoriile englezilor dependenți și boxerul William „Billy” Moore din 2014 despre cei trei ani petrecuți în Chiang Mai și Klong Prem, două dintre cele mai dure închisori din Thailanda. O rugăciune înainte de zori împrumuta numele său din carte, deși subtitlul materialului sursă, „Un coșmar în Thailanda”, ar fi mai potrivit.

Joe Cole (Blinders vârf) este un vulcan barbelling de emoție neexprimat ca Moore, arestat, probabil, pentru posesia de droguri în timp ce în vacanță în Thailanda. Filmul nu este interesat să detalieze istoria lui. În schimb, el se confruntă cu momentul arestării sale și se declanșează în asaltul amețitor al suferințelor care urmează. Filmul lui Sauvaire este neîncetat, epuizant de violență, încercările de pe care se arată murdare cu sânge, transpirație, rahat, piss, vărsături și spermă. Bărbații sunt torturați de difuzoare, bătuiți în banda, împușcați într-un centimetru din viața lor pentru o lovitură de ya ba, o formă extrem de dependenta de metale cristaline. Echipa de box a închisorii este singura consolare a lui Moore; când intră în inel pentru lupta sa finală, poartă o halo de bambus (sau coroana de spini a lui Isus).

Combinația de camere HD de mână din apropiere și designul uimitor de sunet al lui Nassim El Mounabbih face pentru cinema primar, de prima persoană. Ciuma senzorială a mănușilor de box, a sângerării în sânge a timpanelor, a carnei de carne, este întreruptă de tăcerea dezordonată și dezorientată a concentrației în timpul inelului.

Nu mai este un dialog prea mic, dar Sauvaire alege să lase o mare parte din filmul nedespărțit în încercarea de a aliența spectatorul, aliniindu-l pe Moore. Uneori se simte inconfortabil, caracterele thailandeze cu risc de lectură ca sălbatici străini. Cu toate acestea, mulți dintre actorii thailandezi neprofesioniști, toți foștii deținuți și campionii de box din viața reală aduc experiență detaliată și trăită la performanțele lor.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului A Prayer Before Dawn Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original A Prayer Before Dawn
Rating IMDB false 1,428 votes
Rating TMDB 6.7 15 votes

Similar titles

Furios și iute 8
OtherLife
Under the Silver Lake
Bohemian Rhapsody
Aliatul
Newness
Black Water
My Cousin Rachel (2017)
First Kill (2017)
Bushwick (2017)
The Wall (2017)
Gifted (2017)