what going on?
Alegerea

Alegerea Online Subtitrat

Let your heart decide. Dec. 19, 2018 United States 111 min Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Ross Katz
Director

Cast

Descrierea filmului Alegerea Online Subtitrat HD

Urmareste Alegerea (The Choice) Online Subtitrat HD.

Ideea titulară aici este importanța deciziilor noastre. Travis și Gabby reflectă atât cât de mici alegeri contribuie la cele mai mari, cu consecințe enorme pe drum. Este o amintire filosofică că viața constă în toate alegerile pe care le facem în fiecare zi și trebuie să fim atenți și înțelepți pentru ei, pentru că nu știm întotdeauna cum își vor modela viitorul.

Așa cum sa spus, Travis în cele din urmă și-a vărsat dragostea-de-o singură dată – cu căi de licență, punând acțiuni în noul său angajament prin căsătoria cu Gabby. Ei sunt chiar imaginea unei fericiți căsătorite, evident încântate în fiecare dintre ele și în băiețelul și fetița pe care le au în curând. Ca atare, căsătoria și copiii sunt înălțați pentru că sunt lucrurile foarte bune, foarte bune pe care le reprezintă – un mesaj pozitiv care nu se joacă aproape în același mod în cultura popului, așa cum a făcut-o odată.

În altă parte, tatăl lui Travis, Shep, este o sursă constantă de încurajare și de înțelepciune. Sora tânără a lui Travis, Stephanie, încearcă să-l ajute să admită că într-adevăr cădea pentru Gabby, care nu seamănă cu cineva pe care la întâlnit vreodată. Chiar și Monica, pentru credința ei de sacrificiu, își dă seama că tipul pe care-l iubește de fapt îi iubește pe altcineva într-un fel în care nu o va face niciodată. Când se pare că Travis e pe cale să-l piardă pe Gabby lui Ryan, Monica îi spune să „înghită mândria ta” și să continue cu urmărirea. „Asta vrea orice femeie,” adaugă ea, „un om care se va lupta”.

În cele din urmă, Travis se dovedește a fi exact luptătorul care are nevoie de Gabby. Când tragedia neașteptată a lovit, Travis din nou pune acțiuni la cuvintele sale, ridicandu-se la provocare cu devotament din toată inima față de soția sa.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Alegerea Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original The Choice
Rating IMDB 6.6 27,801 votes
Rating TMDB 6.9 841 votes

Similar titles

The Swindlers
Beauty and the Beast (2017)
Spinning Man
Law of the Land (2017)
Aliatul
The Commuter
Lowriders (2017)
1922
Tyrel
You Were Never Really Here
Negative
The Show (2017)