what going on?
All Eyez on Me

All Eyez on Me Online Subtitrat

Legends never die Dec. 19, 2018 United States 139 min Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Benny Boom
Director

Cast

Danai Gurira isAfeni Shakur
Afeni Shakur
Kat Graham isJada Pinkett
Jada Pinkett
Jamal Woolard isBiggie Smalls
Biggie Smalls
Annie Ilonzeh isKidada Jones
Kidada Jones
Lauren Cohan isLeila Steinberg
Leila Steinberg
Cory Hardrict isHatian Jack
Hatian Jack
Grace Gibson isFaith Evans
Faith Evans
Desean Jackson isStreet Entrepreneur
Street Entrepreneur

Descrierea filmului All Eyez on Me Online Subtitrat HD

All Eyez on Me Subtitrat in Romana Online

Un jucator de hip-hop, un fiu al revoluționarului, un actor, un fost condamnat, un artist vândut în platină, un detectiv sensibil la adevăr, un tip dur, tattoo-sportiv, un negru, un martir – Tupac Shakur au fost toate aceste lucruri și mai mult. Nu a fost niciodată problema dacă muzicianul în vârstă de 25 de ani a meritat un biopic atât de mult de ce a durat atât de mult timp pentru a face acest lucru. (Ar fi fost atat de simplu: poti citi o istorie detaliata a drumului lung, curgator si incredibil de ciudat al proiectului de a deveni o realitate.) A fost o singura intrebare care provoaca anxietate care a tinut buze in partea din spate a craniilor noastre: A fost aceasta un eventual ecran mare pe Shakur va fi o privire epică asupra unei vieți și momente complicate ale legendei – un Gandhi de iconografie rap gangsta – sau doar un film puțin mai mare de televiziune pe viață plin de isterie și momente de cel mai bun hit. Acum avem un răspuns. Nu a fost cea pe care am vrut-o.

Mai puțin o pagină biopică decât o pagină Wikipedia, All Eyez on Me acoperă bazele povestii lui Shakur: școlarizarea timpurie în Shakespeare și sloganul militant, neîncrederea formativă a autorității, pauza mare cu Digital Underground, descoperirea vocii sale , apropierea de deraierea datorată împușcării, scandalurilor și incarcerării, precum și anii autodistructivi liberi pentru toți cei de la Death Row. Ca bonus, primiți și caractere care există doar pentru a expune expoziția și / sau pentru tagurile infomercial („Ei bine, Interscope a fost fondat ca un refugiu pentru expresia artistică!”) Și un fel de filmare neclintită și nuanțată care continuă să împingă tabăra – un metru în roșu. Ce este M.I.A. este un adevărat simț al a ceea ce a făcut Shakur atât de vital – atunci și acum – sau orice idee de ce noi superfani și stans încă dreptul de vedere la munca sa ca punct de vârf hip-hop. Vrei filmul echivalent cu „Hit ‘Em Up”. Ai ceva ce ar fi fost considerat nepotrivit pentru Loial la Joc.

Nu-l învinuiți pe Demetrius Shipp Jr., noul venit care a jucat rolul lui Tupac. Nu contează că are o asemănare asemănătoare cu Shakurul târziu; ceea ce este impresionant este modul în care el reușește să creeze furia și bâzâitul starului rapului, strălucirea stradală și vibrația nebun-sexy-rece. Chiar și atunci când regizorul Benny Boom și un trio de scenaristi îl cântăresc cu greutate drastică, Shipp își păstrează capul în sus. El se străduiește să vă convingă că acesta era un om care era profund conflictual dacă să înceapă o mișcare sau să continue să o ia pe Moët. Dacă el nu are puterea stelelor pe care a făcut-o adevăratul Tupac, actorul are prezența ecranului pe care să-l scape.

Și când filmul lasă pe scurt pe Shipp să cânte pe scenă și să renunțe la câteva versete, dorești să nu fi trecut pe aspectele muzicale reale în favoarea încercărilor repetate ale lui Pathos, care implică mama lui Shakur, Danai Gurira. ) Sau să ai un jurnalist didactic (Hill Harper) să joci un avocat al diavolului cu un Shakur închis peste tot, de la versurile rap la responsabilitate, conștiința socială față de tsk-tsking de la C. Dolores Tucker. Sau o întâlnire discutabilă cu Ayanna Jackson, care ar fi acuzat-o pe muzicianul de agresiune sexuală, cum ar fi un film R & B de slobod. Până când Suge Knight (Dominic L. Santana) intră pe scena dreaptă și începem să ne îndreptăm spre tragedie, All Eyez on Me simte deja că se uită la subiectul său cu un ochi închis.

Ceea ce, pentru aceia dintre noi care am așteptat acest lucru de mult timp, este o răsturnare majoră. Tupac a lovit prin împușcare cu dușmanii și dormind cu soțiile lor; el a cantat de asemenea ca „chiar si ca un indiciu de crack, Mama / tu ai fost mereu regina neagra, Mama”. Orice incercare de contextualizare a motivului sau a modului in care amestecul de fata in fata
agresivitatea și jurnalismul sensibil al capului a venit de la același loc devine îngropat sub neglijență
sentimentalitate și săpun.

Acesta este un film care este mulțumit să deruleze în mod repetat prin lovituri, pierde și titluri fără a se scufunda mai adânc. Este biopic de numere, și pentru oricine fericit suficient pentru a vedea pur și simplu Shakur obține tratamentul păcătos-ecran sfânt, poate că e de ajuns. În ceea ce-i privește pe oameni pe care Tupac le-a obținut propriul film Straight Outta Compton, bine – nu suntem supărați de cha, All Eyez on Me. Destul de dezamăgit.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului All Eyez on Me Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original All Eyez on Me
Rating IMDB 5.8 16,230 votes
Rating TMDB 6.4 596 votes

Similar titles

Been So Long
Black Water
Logan Lucky
It (2017)
The Discovery (2017)
Kickboxer: Retaliation
Orbiter 9 (2017)
Samson
A Star Is Born
At Eternity’s Gate
Burning
Salyut-7