what going on?
Calibre

Calibre Online Subtitrat

Jun. 22, 2018 GB. 101 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Descrierea filmului Calibre Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Calibre Subtitrat in Romana.

Filmul Calibre online subtitrat hd este un thriller dramatic, arzând încet, care este perfect pentru o noapte de la mijlocul săptămânii. Aici este revizuirea calibrului Netflix …

Vin roșu turnat într-un pahar; un sânge purpuriu care se scurgea dintr-o plăcuță de vânat abia gătit pe o farfurie; vopsea roșie închisă peste pereții camerei de luat masa. Culoarea roșie cântărește foarte mult asupra minții lui Vaughn, călăuzită de vină, și tot ce se poate gândi este scăparea.

Deci, unul dintre scenele extrem de eficiente în rolul scriitorului-regizor al lui Matt Palmer, Caliber – un thriller de drama independent, care își stabilește repede propria linie în suspansul de bază.

Cu capturile sale de deschidere ale unei păduri de munte în toamnă, Caliber pare inițial ca și cum s-ar putea desfașura în același mod cu o groază modernă convențională, cum ar fi The Ritual – un alt film britanic lansat de Netflix. În schimb, Caliber are mai multe în comun cu ceva de genul Deliverance al lui John Boorman: dificil de a cânta cu poșetă într-un singur gen, dar tulburare subtilă la fel.

Calbre vede doi prieteni vechi, Vaughn (Jack Lowden) liniștiți și neatinsi, iar cel mai bogat și mai îndepărtat Marcus (Martin McCann) se îndreaptă spre sălbăticia din Scoția într-o excursie de vânătoare. Înarmați cu o pereche de puști și un balon de whisky, planul lor este de a trage un cerb sau doi și de a petrece serile lor de băut într-un pub sat. Fără a strica lucrurile, probabil este suficient să spunem că expediția nu se descurcă așa cum era de așteptat.

După aceea, Caliber online subtitrat preia un aer vag de Kafka-esque, în timp ce Vaughn și Marcus încearcă să ascundă ploaia călătoriei lor fatale în pădure de la localnici. În funcția sa de debut, Palmer echilibrează cu încredere simpatiile noastre, între cei doi conducători – care în esență sunt anti-eroi în cel mai bun caz – și băutorii asortate de băuturi, fermierii și vânătorii care alcătuiesc distribuția de sprijin.

Treptat, defectele de caracter ale lui Vaughn și Marcus sunt dezvăluite, de la tendința ușoară a fostului de a ceda în ideile sălbatice ale prietenului său, la apetitul lui Marcus pentru băuturi și droguri; în același timp, vedem cum o parte din ce în ce mai sărăcită din Scoția rurală reacționează atunci când o pereche de oameni înstăriți în afara orașului încep să perturbe modul lor de viață.

Lowden și McCann sunt greu de vină ca cei doi conducători – mai ales că cresc din ce în ce mai bântuit și înconjurați de propriile greșeli. Tony Curran, în același timp, este la fel de bun ca unul dintre stâlpii comunității satului, în timp ce Ian Pirie este înfricoșător înfricoșător ca și fratele său mai vechi și mai intimidant. Făcându-se la 100 de minute, filmul lui Palmer ne dă măsura acestor personaje într-o scenă scurtă sau două: o secvență specială într-un pub aglomerat, unde nu știm cine știe ce despre cine, bâjbâi pozitiv cu o amenințare liniștită.

A spus cu o eficiență brutală care utilizează cât mai mult bugetul său scăzut, Caliber este un thriller dramatic despre suspiciune și vinovăție. Oricine se așteaptă la un thriller plin de gore și haos va fi dezamăgit, așa că fi pregătit pentru un film care răsplătește răbdarea și o atenție deosebită pentru detalii mici.

Momentele de violență impresionante ale lui Caliber sunt sperioase, dar au o pumnie gravă; mai presus de toate, este o poveste absoarbă, înfiptătoare, care arată, liniștit convingător, cum o greșeală oribilă poate duce la alta, până când panglica de înșelăciune devine o încurcătură imposibilă de a scăpa.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Calibre Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Calibre
Rating TMDB 6.7 48 votes

Similar titles

Fifty Shades Freed
Terrifier
Adevăr sau provocare
Bent
Olympus Has Fallen (2013)
The Circle (2017)
Vânătorul de recompense 2049
Winchester
Viper Club
The Drowning (2016)
Under the Silver Lake
S.W.A.T.: Under Siege (2017)