what going on?
Crime adevărate

Crime adevărate Online Subtitrat

It takes a dark mind to solve a twisted crime. Aug. 10, 2018 United Kingdom 92 min Min. R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Descrierea filmului Crime adevărate Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Crime adevărate Subtitrat in Romana la o calitate HD. Filmul online subtitrat Crime adevarata este cunoscut si ca Dark Crimes Online HD.

Jim Carrey se tunde (prea mult) ca un detectiv polițist polonez pentru a rezolva o crimă murdară într-un thriller de gradul-Z înclinat în stil „minimalist”.

În „Crimele întunecate”, Jim Carrey poartă o barbă cenușie, părul tăiat, și jacheta și broasca unui profesor de literatură slave, disident, din mijlocul anilor ’60. Caracterul său, numit Tadek, este de fapt polițist polonez, iar Carrey vorbește într-un accent atât de șovăitor și vag, încât am avut sentimentul că dacă ar juca un instalator polonez în zilele sale de comedie „In Living Color”, el ar fi putut lucra mult mai greu pentru a face autenticitatea lui.

Tadek este un detectiv care a fost retrogradat la slujba inferioară a grefierului de cameră după o investigație nepotrivită. Disperat să-și recâștige statutul, și demnitatea lui, se ocupă de un caz de crimă pe care nimeni altcineva nu îl va atinge, poate pentru că implică un club de sex frecventat de șeful său. De-a lungul „crimelor întunecate”, Carrey se bate și se uită ca un actor care are de gând să mușcă orice indiciu al spiritului său natural prin împingerea lui în întuneric. E ca și cum ar fi crezut: cu cât acționez mai puțin aici, cu atât mai mult o să par să „acționez”. Bărbații ăia par să-i tragă capul în jos.

Filmul se deschide cu imaginile a ceea ce se întâmplă în interiorul Peștera, un club S & M de la hellfire, unde femeile goi sunt paradate în jurul cărucioarelor câinilor și abuzate în moduri mai ciudate. Niciunul dintre ele nu este forțat; filmul continuă să spună că femeile sunt acolo în mod voluntar, strict pentru bani. „Crimele închise” ar putea fi unul dintre acele filme direct din bandă din anii ’80 – aceasta, bazată pe un adevărat articol din New Yorker, sa așezat pe raft timp de doi ani și în curând va merge direct la VOD – să vă vândă ideea că este vorba despre crime de pasiune. Păcatul dorinței. Cu adevărat, totuși, este un mister de crimă, cu un singur răsucire, un film destul de încurcat pentru a te face să uiți că infracțiunile de infracțiune nu sunt crime reale.

Corpul legat de porc al unuia dintre patronii clubului a fost pescuit din râu. Tadek este sigur că știe cine este ucigașul: un scriitor, Kozlov, interpretat de Marton Csokas ca un câine nihilist, care strălucește pe toată lumea cu o supremație fulminantă. Kozlov a scris un roman plin de sex și omucidere care pare să reproducă circumstanțele crimei. Este plin de pasajuri vii de pulpă Dostoievski, pe care le auzim pe autor citit pe bandă („Tu omori un bărbat, iar în momentul în care ai terminat, deja îți retezi povestea, astfel încât actul uciderii nu este actul tău ucidere…”). Dar este ceea ce se află pe pagină, într-o ficțiune, singura dovadă pe care Tadek trebuie să o continue? Asta și atitudinea lui Kozlov de a lua în afara legii?

Este mult prea evident (romanul ar fi trebuit să fie numit „Herring Red”), iar noi petrecem cea mai mare parte a „Crimelor întunecate” care așteaptă să cadă celălalt pantof. Aceasta este o problemă, deoarece ritmul filmului nu se abate niciodată de viziunea sa deliberată, anticipată și anticipată – este blocată în modul de thriller-preludiu. Totul este o glumă „minimalistă”, indiferent dacă ne arată filmări de supraveghere a clubului de sex ale căror activități nu reușim niciodată să aruncăm o privire clară sau scânteia ce aprinde între Tadek și fostul partener al lui Kozlov, jucată de Charlotte Gainsbourg un masochist care își poartă vânătăile cu mândrie.

Gainsbourg, așa cum a demonstrat-o în „Nymphomaniac” a lui Lars von Trier, este o actriță atât de frumoasă încât poate face o scenă nudă în care comunică emoția în întregime cu mușchii spatelui ei. Învinge acest film, spre deosebire de Carrey, care, pentru tot talentul său, pare a fi prins în el. Asta se întâmplă atunci când un actor încearcă să se întindă și să se învârtă în același timp.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Crime adevărate Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Dark Crimes
Rating IMDB 4.9 5,083 votes
Rating TMDB 5.2 51 votes

Similar titles

Wonder Woman (2017)
A Star Is Born
The Mummy (2017)
Deadpool 2
Dunkirk (2017)
Norocos
The Greatest Showman
House on Willow Street (2016)
The Circle (2017)
Wheelman
Tomb Raider Începutul
Acts of Vengeance