Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat

The fate of one will change the future of all. Aug. 10, 2018 United Kingdom <ahref="/genre/adventure">Adventure</a>,<ahref="/genre/family">Family</a>
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

David Yates
Director

Cast

Eddie Redmayne isNewt Scamander
Newt Scamander
Johnny Depp isGellert Grindelwald
Gellert Grindelwald
Ezra Miller isCredence Barebone
Credence Barebone
Jude Law isAlbus Dumbledore
Albus Dumbledore
Zoë Kravitz isLeta Lestrange
Leta Lestrange
Carmen Ejogo isSeraphina Picquery
Seraphina Picquery
Alison Sudol isQueenie Goldstein
Queenie Goldstein
Dan Fogler isJacob Kowalski
Jacob Kowalski
Callum Turner isTheseus Scamander
Theseus Scamander

Descrierea filmului Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat HD. „Fantasticele fiare: crimele din Grindelwald” este a doua din cele cinci noi aventuri în J.K. Lumea Wizarding a lui Rowling. La sfârșitul primului film, puternicul vrăjitor Dark Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a fost capturat de MACUSA (Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii), cu ajutorul lui Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Dar, făcându-și binele pentru amenințare, Grindelwald a scăpat de custodie și sa adresat adunării adepților, cel mai nesocotit al adevăratei sale agende: de a ridica vrăjitorii cu sânge purtând să domnească asupra tuturor ființelor nemagice. Într-un efort de contracarare a planurilor lui Grindelwald, Albus Dumbledore (Jude Law) îi invită pe fostul său student Newt Scamander, care este de acord să ajute, fără să știe de pericolele care stau în față. Linile sunt desenate pe măsură ce dragostea și loialitatea sunt testate, chiar și printre cei mai buni prieteni și familie, într-o lume din ce în ce mai divizată.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat HD Lumea Wizarding a lui Harry Potter se întoarce cu un bang. 2016 a văzut debutul succesului scenariului Harry Potter și al copilului blestemat și – mai important pentru scopurile noastre de astăzi – a dat startul primului film într-o nouă franciză de cinci părți prequel.

Fantasticele fiare și unde să le găsim ne-au dus înapoi în 1926 – o lume pregătindu-se pentru război împotriva forțelor crescânde ale vrăjitorului întunecat Gellert Grindelwald. Următoarele patru filme vor avea o durată de 19 ani, construindu-se până la câteva evenimente majore din istoria Harry Potter.

Prima imagine din partea a 2-a împărtășită pe pagina oficială Twitter pentru continuare a fost o imagine a aplicației de călătorie a lui Newt Scamander (Eddie Redmayne), care pare a fi aprobată de Ministerul Magiei. Ministerul afirmă că Newt a fost „necooperant și evaziv pentru motivele ultimei călătorii” – bine da, ne putem imagina că ar fi putut fi …

Fantastic Beasts: Crimele de la Grindelwald este a doua tranșă a seriei de filme bazate pe fiarele fantastice și unde să le găsești, una din cărțile de însoțire ale seriei Harry Potter a lui J. K. Rowling. Fantastice fiare: Crimele de Grindelwald este o continuare directă a fiarelor fantastice și unde să le găsească, și este al zecelea film stabilit în lumea wizarding. Filmul este regizat de David Yates, cu scenariul lui J. K. Rowling. Revenind la concerte, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Carmen Ejogo, Kevin Guthrie și Johnny Depp, împreună cu Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam și Jude Law.

Grindelwald a făcut o scăpare dramatică din custodia MACUSA. Ticălosul Grindelwald a fost ocupat cu adunarea mai multor adepți la cauza lui – vrăjitori înălțători deasupra tuturor ființelor non-magice. Singurul care l-ar fi putut să-l oprească este vrăjitorul pe care la numit cândva pe cel mai drag al său prieten, Albus Dumbledore. Dar Dumbledore va avea nevoie de ajutor de la vrăjitorul care la învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Newt va fi din nou alăturat de Queenie și Tina Goldstein în următorul film, precum și prietenul său, Nicholas, Jacob Kowalski. Cu toate acestea, misiunea împotriva lui Grindelwald își va testa loialitatea, pe măsură ce lumea vrăjitorilor devine mai divizată și mai periculoasă.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat HD


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Rating IMDB false votes

Similar titles

Dunkirk (2017)
In the Fade
Bright
The Book of Henry (2017)
Savage Dog (2017)
Samson
Răzbunătorii: Războiul infinitului
Science Fiction Volume One: The Osiris Child (2017)
The House with a Clock in Its Walls
Winchester
My Name Is Lenny (2017)
Regele Arthur: Legenda sabiei