what going on?
Father of the Year

Father of the Year Online Subtitrat

Jul. 20, 2018 US. 94 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Descrierea filmului Father of the Year Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Father of the Year Subtitrat in Romana la o calitate HD 720p online.

Aranjamentul dintre Happy Madison și Netflix ale lui Adam Sandler continuă să se rostogolesc, rezultând în „Tatăl Anului” săptămâna aceasta, un fel de proiect de comedie rapidă care a fost în mod clar conceput, executat și lansat într-o fereastră incredibil de mică. Nu este atat de groaznic, incat cel mai rau dintre proiectele Netflix / Madison („The Ridiculous Six” inca mai pastreaza standardul), este doar uitabil. Este asemănător unui sitcom mediocru pe care l-ați putea prinde în televiziunea de rețea într-o noapte de luni. Nu veți ura experiența de vizionare, dar veți uita că ați văzut-o înainte de a se termina.

David Spade face ceea ce este practic un riff pe caracterul lui Joe Dirt ca un tip care nu bea prea mult, pe nume Wayne, tatăl unui copil dulce numit Ben (Joey Bragg). Ben sa întors acasă cu cel mai bun prieten al său, Larry (Matt Shively), iar cei doi tineri au una dintre conversațiile despre care al cărui tată ar câștiga într-o luptă cu pumn. Tatăl lui Larry, Mardy (Nat Faxon), este opusul polar al lui Wayne – este un om de știință care este atât de blând încât el este agresat de propriul său opt ani. Deci este fie tipul atât de prost că construiește o piscină improvizată în camioneta camionului vecinului său sau cea deținută de un al treilea elev. Când Wayne aude că băieții cred că Mardy este probabil câștigătorul, el o consideră un afront personal și îi provoacă pe tatăl BFF al fiului său într-o luptă reală. Nu merge bine.

Dacă vă întrebați cum pe Pământ doi băieți se pot lupta unul cu celălalt ar putea să susțină complotul unui film, deja întrebiți mai multe întrebări pertinente decât cei care au realizat filmul. Există și alte subplote, inclusiv o relație potențială între Ben și o fată din trecutul său numit Meredith (Bridget Mendler) și faptul că fracasul dintre Wayne și Mardy i-ar fi costat pe Ben viitorul său. În cea mai mare parte, însă, complotul este doar unul dintre acele schelete Happy Madison pe care să-și atragă biți, cum ar fi Wayne și Ben, care participă într-o ciudată „Wife Race” locală, iar Mardy se ridică și îl roagă pe dealer să-și scoată hainele (nu întreba … este o scenă cu adevărat ciudată, chiar și pentru Happy Madison).

Pentru a fi corect, există câteva momente amuzante împrăștiate pe parcursul „Tatălui Anului”, iar unii dintre artiștii de aici sunt fără îndoială plăcut. Tinerii actori, în special Mendler și Shively, ar putea lucra cu ușurință într-un material mai bun și mi-a plăcut mereu Faxon – ideea de a contrasta sincronizarea comică a lui Spade cu atitudinea lui pentru a-gluma nu este un lucru rău unu. Doar că acesta este unul din acele filme Happy Madison care nu fac nici un efort după ce ideea inteligentă a fost veritabilă. Puteți să vă imaginați pe cineva care spune: „Doar puneți pe Faxon și Spade în film și se va scrie.” Și astfel ajungeți la atât de multe scene care se simt leneși și glume care pur și simplu nu au fost lovite. Este prea leneș să lucreze.

Și totuși, oamenii o vor urmări probabil. Spade a fost în Howard Stern săptămâna aceasta vorbind despre cât de mulți oameni au vizionat „The Do-Over”, iar interviul excelent ma sperat din nou că probabil că acesta ar fi proiectul Netflix / Madison care va lucra în cele din urmă, cel care ar putea face întreaga colaborare merită. Acesta este unul dintre motivele pentru care mă reîntorc în aceste filme (am revăzut toate cele cinci până acum) și, cred sau nu, încă mai sper că de fiecare dată că aceasta va fi în sfârșit o deviere pe care o pot recomanda să plec din lumea reală timp de o oră sau două. Nu e vina mea că mă păstrează.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Father of the Year Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Father of the Year
Rating TMDB 5.7 18 votes

Similar titles

Black Knight (2001)
Pitch Perfect 3
Doua lozuri (2016)
The Wedding Date (2005)
Logan Lucky
Naked (2017)
How to Be a Latin Lover (2017)
The Hitman’s Bodyguard (2017)
Steaua
Jumanji: Bun venit în junglă
All About the Money (2017)
Gun Shy (2017)