what going on?
Like Father

Like Father Online Subtitrat

Aug. 10, 2018 United States 98 min Min. 1h38min
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Descrierea filmului Like Father Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Like Father subtitrat in romana . Netflix „Like Father online hd” este o melodrama generică cu doi actori plăcut cunoscuți pentru munca lor la televizor, care reușește să descopere la aproape două ore povestea previzibilă a unei femei obsedate de muncă (Kristen Bell) care devine dumped la altar și se învârte în croazieră de miere de miere cu tatăl său (Kelsey Grammer) în loc de bărbatul pe care intenționa să se căsătorească. Este împușcat în ecran lat anamorphic, ca și cum ar fi fost destinat ecranului mare (există o singură lovitură care justifică alegerea), și are o stea de cinema bona fide Seth Rogen (care este atrasă de regizorul filmului, Lauren Miller Rogen), ceea ce înseamnă că sub circumstanțe puțin diferite, ați putea să sărind acest film mai degrabă în cinematografe decât în ​​Netflix.

Acum țineți acest gând, pentru că voi schimba subiectul pentru a discuta un alt film care, dacă vă faceți vizionarea acasă, oricum, ați putea verifica în schimb. Acum doi ani, un alt regizor de sex feminin, Maren Ade, a făcut o comedie nominalizată la Cannes, numită „Toni Erdmann”, despre un jokester practic care nu a fost deloc un mare tată. Acest tip decide că dorește să repare lucrurile cu fiica sa, depășind o călătorie de afaceri în România și făcându-i o înfrângere generală.

Este un film minunat, plin de scandaluri scandaloase și acele confruntări neconfortabil de realiste, care fac ca publicul să se agite în scaunele lor. Acordat, „Toni Erdmann” este pe o parte lungă, puțin cam în loc și atunci când l-am văzut prima oară, îmi amintesc: Dacă filmul ar fi fost făcut la Hollywood, scenariul ar fi mult mai strâns, dar ar pierde totul care îl face fermecător și amuzant și real. Și apoi a fost anunțat că cineva a vrut să facă un remake de la Hollywood.

„Ca și Tatăl” nu este acel proiect, dar poate fi și ea. Ca și „Toni Erdmann”, are tensiune tată-fiică, o tânără care poate fi lipită de telefonul ei în orice moment, o mulțime de situații în care ea pare extrem de stânjenită de asocierea cu tatăl ei și o finală în care cântă karaoke instigă reconcilierea finală. Se întâmplă, de asemenea, să fie mort la sosire: o colecție curioasă de nebunie a scenelor evidente (cum ar fi cea în care tatăl îi ia telefonul și îl aruncă în cascadă sau când îi alimentează pe Jimmy Buffett pentru numărul lor mare, în întregime pe coloana sonoră), fără nici o scânteie sau spontaneitate care să-i facă să se simtă real.

Deși este greu de imaginat că cineva, cu excepția Netflix, luminează un scenariu atât de lipsit de amploare (îmi imaginez 60 de pagini cu cuvintele „Introduceți montajul hilar aici” repetat de cinci ori șase ori), scriitor-director Miller Rogen viitoare oportunități de ajutor. Acesta se simte suspicios ca o reclama pentru croazierele Royal Caribbean – poate fi o coincidenta faptul ca filmul nu mai simte niciodata niciodata critica de mancare, de oaspeti sau de moarte, sau de distractia de la bord, si il prezinta toate ca locul ideal pentru a pune diferențele vechi la odihnă? Deci, dacă vă place piña coladas sau filme în care traumatismele grave din copilarie pot fi îmbrățișate pe o croazieră oceanică, atunci veți dori „Like Father”. Pentru oricine altcineva, săriți imitația și căutați în loc „Toni Erdmann”.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Like Father Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Like Father
Rating IMDB 6.1 235 votes
Rating TMDB 7 5 votes

Similar titles

The Emoji Movie (2017)
The Babysitter
Win It All (2017)
The Wedding Date (2005)
Gun Shy (2017)
Alibi.com (2017)
Downsizing
Game Night
Furlough
Lowlife
Descendants 2 (2017)
Logan Lucky