what going on?
Norocos

Norocos Online Subtitrat

Aug. 10, 2018 United States 88 min Min. NotRated
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Descrierea filmului Norocos Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Norocos Subtirat in Romana la o calitate HD!

Ce puteți spune despre Harry Dean Stanton, care a murit la 91 septembrie pe 15 septembrie? Că a fost unul dintre cei mai buni actori în afaceri? L-ați văzut pe Repo Man – este o dată. Vestea bună pentru pasionații de la Stanton, și noi suntem o legiune, este că el se află în vârful jocului său, cu un rol principal în acest melancolic indie. John Carroll Lynch, un actor de personaj (Fargo, Zodiac) în marea tradiție a lui Stanton, face debutul direct cu acest studiu de caractere și afecțiunea lui pentru steaua sa umple fiecare cadru.

Dar Lucky nu-l insultă pe Stanton, trăgându-l sau lăsându-l scurt cu sentimentul. Nici scenaristul Drago Sumonja, nici prietenul Stanton, Logan Sparks, nu mai are timp. În primul său rol principal de la Paris, Texas, un actor interpretat de Lucky, un ateu ateu și veteran al celui de-al doilea război mondial, care fumează în lanț, urmărește spectacolele de joc când nu practică yoga și a cărui mod preferat de îmbrăcăminte în orașul său deșert este lenjeria de corp. Vorbește cu oamenii, bineînțeles. Există David Lynch, un tip care și-a pierdut broasca testoasă, Yvonne Huff, ca o chelneriță de la restaurantul său local, Ron Livingston, ca agent de asigurări care îl supără, Tom Skerritt ca un ex-marin și un knock-out James Darren (Moondoggie de la acele filme antice Gidget) ca un bar amice. Filmul îi dă toate momentele să strălucească.

Dar acesta este filmul lui Stanton, iar interacțiunile sale cu această lume în microcosmos și locuitorii săi străbătuiți de stele constituie o clasă de master în actorie. Fără agitație, fără a se arăta – doar vechiul Harry Dean, lovind mortalitatea pe drum, ca un canistru care a ajuns în calea lui. Nimănui care îi pasă de filme și de acei actori rari care le pot ridica în ceva de neuitat, ar visa să lipsească acest omagiu îndrăgit de un virtuoz. Lucky nu poate crede în Dumnezeu. Dar ce fel de nebun nu crede în Harry Dean Stanton?


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Norocos Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Lucky
Rating IMDB 7.4 9,350 votes
Rating TMDB 7.6 95 votes

Similar titles

Life Itself
Samson
A Beautiful Mind (2001)
The Shape of Water
Hostiles
V.I.P
Dunkirk (2017)
Law of the Land (2017)
Un pas în urma serafimilor
Fifty Shades Freed
The Lost City of Z (2017)
My Cousin Rachel (2017)