what going on?
Siberia

Siberia Online Subtitrat

What would you sacrifice for love? Aug. 10, 2018 United States 104 min Min. R
Your rating: 0
10 2 votes

Video trailer

Descrierea filmului Siberia Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Siberia Subtitrat in Romana online la o calitate HD.

Siberia (locul) este rece, dar bucătăria elegantă din „Siberia” (filmul) ar putea fi chiar mai rece – toate suprafețele strălucitoare care par aproape neospitaliere pentru alimente. Acesta apartine comerciantului de diamante Lucas Hill (un adevarat Keanu Reeves), care probabil a intrat in afacerea sa periculoasa pentru a plati chestii precum bucataria americana mare. Sau poate nu. Motivațiile sale sunt la fel de tulbure ca o piatră prețioasă, pentru că el înlocuiește între priceperea letală și bâzâitul naiv în thriller-ul plumb al lui Matthew Ross.

Lucas călătorește la Sankt Petersburg pentru a-și întâlni partenerul său de afaceri, Pyotr (Boris Gulyarin), care a dispărut dintr-o dată, lăsându-l singur pe Lucas să se ocupe de cumpărătorul lor sadic, Boris Volkov (Pasha Lychnikoff). Boris așteaptă o livrare de diamante albastre prețioase, așa că Lucas se îndreaptă spre Siberia în căutarea bijuteriilor și a lui Pyotr, găsind în schimb un proprietar de cafenea fermecător numit Katya (Ana Ularu).

Aventura dintre Lucas și Katya, care a fost îndrăgită, oferă cea mai mare parte a energiei filmului, într-un contrast schematic cu viața aparent slabă a lui Lucas la domiciliu. (Molly Ringwald își joacă soția într-o scurtă apariție de cameo, echivalentul Skype al unei peck uscate pe obraz). Lucas, totuși, este atât de stufos încât este greu de înțeles devotamentul instantaneu al lui Katya față de el. Da, s-ar putea să pară ca Keanu Reeves, dar Katya merge la degradare pentru a ajuta pe cineva care nu pare să știe exact ce face.

Când îi întreabă ce-l atrage la diamante, el spune: „Îmi plac pentru că sunt frumoase, rare și dure”. Este o chestiune care încearcă să-l facă pe Katya, deși în film, ceva lipsit de importanță: Lucas, care riscă viața și acum al ei, a uitat să menționeze că sunt și ei scumpi.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Siberia Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Siberia
Rating IMDB 4.5 2,121 votes
Rating TMDB 4.6 12 votes

Similar titles

Game Night
Furios și iute 8
Calibre
Lizzie
Naked (2017)
Spinning Man
The Man with the Magic Box
Den of Thieves
Bright
S.W.A.T.: Under Siege (2017)
Geostorm: Pericol global
My Cousin Rachel (2017)