what going on?
The Captain

The Captain Online Subtitrat

Follow the Leader Nov. 20, 2018 Germany 118 min Min. 1h58min
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Descrierea filmului The Captain Online Subtitrat HD

The Captain Online Subtitrat HD. Căpitanul gratis online subtitrat are structura unei identități mixte clasice și a unui film. E prea sumbră să râdă și prea absurdă să plângi. Că este adevărat, adaugă un alt element care provoacă nebunie. Dar a fost un timp nebun: aprilie 1945, de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când a fost epuizat. „Un astfel de dezertor, un tânăr privat numit” Willi „Herold (Max Hubacher), a scăpat de moarte în mâinile unei patrule germane răzbunătoare când vine pe un jeep abandonat și o valiză care conține uniforma unui Luftwaffe Hauptmann După căldura căpitanului, el începe să coboare în jurul său, are ambele părți ale dialogului dintre propriul său sine și un ofițer nazist imperios .Astfel, o altă persoană privată, Freytag (Milan Peschel), îl spionează de departe și presupune că el este Așa începe comedia.

A se vedea în scenă: acesta este singurul lucru care se întâmplă la scenă: să scape de detecție – și până la o moarte – tânărul Herbert nu trebuie doar să fie căpitan, ci trebuie să exercite și dominația oricui ar putea descoperi secretul său. Din nou și din nou el a fost provocat – Unde sunt hârtiile tale? Pentru cine lucrați? Care este misiunea ta reală? El lucrează direct pentru Führer, sau, în cele din urmă, ordonează execuțiile fără voie. „Task Force Herold” este alcătuit din ex-dezertori încărcați acum cu găsirea și uciderea altor dezertori. Numai micul Freytag pare să înregistreze absurditatea mai mare: mutatis mutandis. Într-un joc finalizat nihilist, spune căpitanul, „dacă nu dai moartea, dar înțelegem.

Scrisă și regizată de Robert Schwentke, Căpitanul joacă ca o satiră politică, de genul pe care nici un american nu l-ar fi conceput. Suntem convinși că ambele aceste lucruri există, în timp ce sunt prea slabe pentru a scăpa de traseul normelor predominante. Dacă sună așa de reductiv, dar este un fel de reductivitate care la ținut pe germani ca Bertolt Brecht noaptea, convins că lumea trebuia schimbată, deoarece oamenilor – mai ales când sunt înfometați – nu se poate avea încredere în a acționa fără un interes de sine ucigaș. Ceea ce Schwentke a identificat bătăile dramatice ale povestirii, acele momente precise ale deciziei în care sunt sigur că aș putea fi mai bine cu fricativele necesare.

Tocmai începuse să moară când a început căpitanul: tocmai făcuse o rubrică a ultimelor două filme divergente – care, având în vedere materialul de bază, nu ar fi putut fi bune, dar nu ar fi putut bombarda atât de răsunător. (Hollywoodul seamănă mai mult cu o serie de criminali decât criminalii de franciză.) Aproape că îl aud pe Schwentke și pe cinematograful său, Florian Ballhaus, spunând: „Să facem nihilismul de data asta!” atat de rafinat si stark, adica in minte, transformand un peisaj frigid intr-o panza potrivita pentru tragedia existentiala.

Ceea ce nu înseamnă că Căpitanul are un erou tragic. Hubacher scapă emoția de la orice trăsătură, cu excepția ochilor săi, care este de la o parte la alta atunci când se află într-un alt colț farcical și trebuie să-și ia jocul la următorul nivel mai letal. Conducerea lui Conrad Veidt în Cabinetul lui Dr. Caligari – o amenințare a entwriterilor din Cabinetul Caligarilor – o asemănare asemănătoare, dat fiind faptul că călătoria spre rău este aici un fel de somnambulism, un instinct care preia când celelalte simțuri sunt uzate în jos sau înfundat în haos.

Sunt „buni” germani în Căpitan, printre care și capul placid al unei tabere de prizonieri. O persoană care este în lume pentru ei. Este ușor de remarcat de către naziștii mai sus că, dacă nu altceva, Willi Herold a făcut mult pentru a „bloca mentalitatea defeatistă” în cei pe care nu ia ucis. Suntem lăsați să contemplăm această viziune a fascismului. Comutatorul inferior de la a fi aruncat.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului The Captain Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Der Hauptmann
Rating IMDB 7.5 1,793 votes
Rating TMDB 7.7 26 votes

Similar titles

Negative
The Book of Henry (2017)
Lizzie
Beautiful Boy
Suma tuturor fricilor
Under the Silver Lake
Clara’s Ghost
The Show (2017)
Beast of Burden
Blame! (2017)
You Were Never Really Here
The Swindlers