The Last Race

The Last Race Online Subtitrat

Dec. 19, 2018 United States 75 min Min. 1h15min
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Descrierea filmului The Last Race Online Subtitrat HD

Urmareste filmul The Last Race Online Subtitrat HD.

Joseph Fiennes joacă într-o producție finanțată de chinezi, documentând anii ultimilor ani răniți de război de Eric Liddell, atletul britanic prezentat anterior în „Chariots of Fire”.
De când știrea a rupt anul trecut o producție susținută de chinezi cu privire la anii post-olimpici ai protagonistului Chariots of Fire Eric Liddell, s-au spus multe despre modul în care filmul ar fi trebuit să atenueze creștinismul britanic al atletismului, transformat în misionar. După cum se dovedește, problema filmului este mai degrabă de merit artistic decît de slăbiciune ideologică. Printre cei doi directori – Stephen Shin din Hong Kong și canadianul Michael Parker – care au scris scenariul cu alți doi scriitori, The Last Race oferă povestiri neuniforme și nefocalizate, având în vedere anii finali ai lui Liddell, care au fost împiedicați de prea multe deviere inutile.

Mai degrabă decât să ofere un portret substanțial unui bărbat care se luptă cu el însuși și circumstanțele sale – o abordare care a propulsat Chariotul de Foc la triumful său de Oscar cu 35 de ani în urmă – The Last Race introduce o multitudine de personaje fictive care, cu propriile lor trăsături melodramatice, Liddell (Joseph Fiennes) însuși. De la un personaj și de la un punct la altul, scenariul ajunge la o agregare a scenelor trunchiate, cu un impact emoțional minim, înjosit de raidurile devastatoare, de separațiile dureroase sau de concursul tragic-eroic titular între Liddell și captorul său japonez. În timp ce The Last Race a fost aparent sancționată de familia Liddell, ale cărei nume se înscriu în recunoașterea creditelor întunecate, s-ar putea să nu fie la fel de caldă o recepție din partea publicului care așteaptă ca ceva să se potrivească cel puțin cu omenirea plină de carne produsă de Hugh Hudson Ian Charleson acum trei decenii.

Ultima cursă începe odată în jurul anului 1940 sau 1941. Olimpiada lui Liddell, sportivă, desfășurată la Jocurile Olimpice din 1924, menționată pe scurt în unele texte pe ecran, este o amintire îndepărtată, iar Scotul a petrecut deja mai mult de un deceniu în calitate de misionar și profesor în Tianjin , orașul în care sa născut. Viața lui Liddell începe să se spargă, deoarece armata japoneză intră în concesiunea britanică nominală fără război în care trăiește. Trimiterea soției sale Florența (Elizabeth Arends) și copiilor lor în siguranță în Canada, Liddell își continuă activitatea până când el, împreună cu toți cetățenii străini, este transportat într-un lagăr de internare după declarația japoneză de război împotriva aliaților.

Aici se petrec ultimele zile tragice ale lui Liddell. Fostul intern a reamintit de-a lungul anilor cum misionarul a continuat să învețe și să predice în fiecare zi și a riscat mânia japoneză prin organizarea de contrabandă în tabără și a refuzat să părăsească tabăra într-o afacere de schimb de închisoare negociată personal de Winston Churchill (și a cerut unei femei însărcinate să meargă în locul lui). Toate aceste detalii au fost făcute în film, plus sprîncările fictive Liddell a fost forțat să ia parte la comandantul taberei japoneze ca pe un efort de a asigura mai multă mâncare și siguranță pentru prietenii săi.

Dar eforturile lăudabile ale lui Fiennes în ilustrarea amestecului de neliniște, anxietate și generozitate ale lui Liddell sunt pierdute în timpul ecranului alocat personajelor din jurul lui. Există tânărul cuplu, Hugh (Jesse Kove) și Catherine (Augusta Xu-Holland), a cărui relație este dată mai mult decât dorința de distanțe lungi între Liddell și soția sa. Și apoi există șoferul de ricșă Xu Niu (Shawn Dou), care începe filmul ca oficier local, dar, treptat, îl depășește pe Liddell în departamentul de acțiune, cu mișcările sale și plimbări în a obține aprovizionarea în tabără. De fapt, filmul se încheie cu faptul că Xu și-a încheiat ritualul de trecere patriotică printr-o acțiune drastic redundantă, dar probabil politică (pentru producție, nu pentru personaje), acționând în fața japonezilor după predarea Japoniei.

În timp ce creștinismul lui Liddell nu este chiar omniprezent, religia este vizibilă și audibilă pe tot parcursul vieții. Crucile și bisericile apar frecvent pe ecran, deoarece Liddell prezidează nunți și cântece de imnuri; în timp ce compozitorul Chris Babida servește o melodie asemănătoare cu cea a lui Vangelis pentru a sprijini o scenă de personaje care rulează, peste supremația colectivă a ucenicilor de la Amazing Grace că un Liddell suferind își termină cursa tragic-eroică împotriva comandantului japonez spre sfârșitul filmul.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului The Last Race Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original The Last Race
Rating IMDB false 36 votes

Similar titles

This One’s for the Ladies
Jim & Andy: The Great Beyond
Cocaine Godmother