what going on?
The Worthy

The Worthy Online Subtitrat

Oct. 08, 2016 AE. 95 Min.
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Descrierea filmului The Worthy Online Subtitrat HD

Urmareste filmul The Worthy Subtitrat in Romana Online.

Emirati, directorul Ali F Mostafa, a vorbit în trecut despre dorința de a face filme în fiecare gen – și cu siguranță pare să-și facă drum prin listă, încet, dar sigur.

După ce a atins cu succes trupa ansamblului cu debutul său din 2009, City of Life, și comedie rutieră cu A la B în 2014, a treia piesă a sa, The Worthy este un thriller post-apocaliptic de supraviețuire. Acesta este un gen bine purtat, sigur. Cinemagoers au văzut zombi, războaie nucleare, viruși și chiar dragoni care au creat o mulțime de deșeuri post-apocaliptice pe marele ecran de-a lungul anilor, iar Mostafa nu încearcă să reinventeze roata. În schimb, el încearcă să o rotească într-o altă direcție, reinterpretând cu succes o formulă bine stabilită (deși setarea din Orientul Mijlociu și dialogul arabesc, fără îndoială, aduc ceva nou și unic la masă.)

Terenul de bază nu va câștiga premii pentru originalitate. O trupa de ragaz de compasabili, dar nepotriviți pentru situația lor, supraviețuitorii apocalipsei sunt doar despre a reuși să supraviețuiască într-un compus baricadat care are singura sursă de apă pentru mile în jur.

Aparent prietenos și eminamente mai potrivit pentru supraviețuirea post-apocaliptică, interloperul ajunge la porțile sale și îi convinge să-l lase să intre.

Totul este bine la început, dar în curând se pare că există mai mult pentru noul venit decât pare. Doar „cei vrednici” vor supraviețui, în timp ce membrii grupului inițial vor începe să fie luați unul câte unul.

Filmul lui Mostafa nu are bugetul unui Mad Max: Fury Road și numele stelelor unei Reign of Fire sau a 28 de zile mai târziu, dar, totuși, face o treabă excelentă cu instrumentele limitate disponibile.

Filmul său închis și întunecat descrie o lume amețitoare, în timp ce o piesă care implică distrugerea unui turn de apă contravine bugetului limitat al filmului.

Există și performanțe solide, cu un Mussa nemaipomenit al lui Samer Ismail. Există indicii în interpretarea lui Dabaan, psihoticul lui Ali Suliman, din imaginea anterioară a lui Image Nation, Zinzana (2015) a lui Majid Al Mansari. Suliman apare din nou aici, deși Jamal este o lume departe de lothario-ul său psihopat din Zinzana.

Filmul zboară bine spre stadiul definitiv al invenției, care din nou utilizează resursele relativ limitate prin utilizarea ingenioasă a unor lanțuri, aripă de avion și fizică de bază.

Națiunea de imagine a avut până acum un succes limitat la nivel internațional, cu caracteristicile sale produse local, dar The Worthy este, fără îndoială, un fel de film care s-ar putea ridica deasupra. O primire bună pentru premiera mondială de anul trecut la Festivalul de Film de la Londra oferă unele speranțe în acest sens.

Mostafa și producătorii par să speră că vor – momentele finale vor lăsa ușa deschisă pentru o continuare, ceea ce ar fi o perspectivă interesantă.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului The Worthy Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original The Worthy
Rating TMDB 5.1 21 votes

Similar titles

The Circle (2017)
Reset
Venom
You Were Never Really Here
Baby Driver (2017)
All About the Money (2017)
The Commuter
Last Seen in Idaho
First Kill (2017)
Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar
American Assassin
Winchester