Under the Silver Lake

Under the Silver Lake Online Subtitrat

What are they hiding? Nov. 20, 2018 United States 139 min Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Descrierea filmului Under the Silver Lake Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Under the Silver Lake Subtitrat Online HD.

De la imaginația orbitoare care ți-a adus-o „Urmează” vine un vis de febră neo-noir delirioasă despre căutarea unui adevărat om din spatele crimelor misterioase, a crimelor și a disparițiilor din vecinătatea sa din Est.

Sam (Andrew Garfield) este o femeie de 33 de ani dezamăgită, care descoperă o femeie misterioasă, Sarah (Riley Keough), frolicking în piscina apartamentului său. Când dispare, Sam se îmbarcă într-o călătorie suprarealistă din Los Angeles pentru a decoda secretul din spatele dispariției ei, ducându-l în cele mai murdare adâncimi ale misterului, scandalului și conspirației în Orașul Îngerilor.

De la scriitorul-regizor David Robert Mitchell vine un thriller de detectiv miraculos, jucăuș și neașteptat, despre Fabrica de Dream și denizienii săi – criminali de câine, actori aspiranți, grupuri sclipitoare, personaje din viața de noapte, fete, memorabilia hoarders, gurusii fără adăpost, compozitorii izolați, lucrătorii sexuali, socialitățile bogate, vecinii de top și miliardarii din umbră care plutesc deasupra (și dedesubt) totul. Extinderea unei tradiții noir care se extinde de la „Kiss Me Deadly” și „The Long Goodbye” la „Chinatown” și „Mulholland Drive”, Mitchell folosește topografia Los Angeles ca fundal pentru o explorare mai profundă a sensului ascuns și a codurilor secrete îngropate lucrurile pe care le iubim.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Under the Silver Lake Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Under the Silver Lake
Rating IMDB 6.8 2,283 votes
Rating TMDB 6.4 71 votes

Similar titles

The Emoji Movie (2017)
V.I.P
S.W.A.T.: Under Siege (2017)
Den of Thieves
Paddington 2
Jaful perfect 2
Proud Mary
Instant Family
The Mule
A Star Is Born
Dunkirk (2017)
Hangman