Hackerville

Hackerville

Nov. 04, 2018
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Cast

Voicu Dumitraș isCipi Matei
Cipi Matei
Ada Lupu isNicoleta Danciu
Nicoleta Danciu
Andi Vasluianu isAdam Șandor
Adam Șandor
Calin Chirila isValentin Pogonaru
Valentin Pogonaru
Sabin Țambrea isAndrei Borisov
Andrei Borisov

Video trailer

Synopsis

Urmareste serialul Hackerville Online Subtitrat HD. Hackerville, prima co-producție HBO Europe (cu TNT Serie din Germania), a fost lansată în România, pe platforma HBO Go a gigantului, în weekend-ul trecut. Povestea, care urmează unui expert german în domeniul criminalității cibernetice care investighează un atac de hacking în România, combină cu entuziasm – dacă este destul de clandestin – amestecând acțiunile tropes cu discuții mai profunde și mai relevante despre relația noastră cu mentalitățile trecutului și conflictuale.

În ciuda unor scrieri stângace și a utilizării a două dintre cele șase episoade pentru a încerca să prezinte niște piese interesante și bine echilibrate pe o șahă promițătoare, Hackerville reușește în cele din urmă să facă acest lucru. Perspectiva Lisiei asupra României și avertizarea amenințătoare pe care tatăl ei (Ovidiu Schumacher) o dă în ajunul plecării ei („Nu ai încredere în nimeni”) sunt folosite ca un fundal pentru a introduce în istorie particularitățile istoriei româno-germane , ca și în timpul regimului comunist, mulți etnici germani au fost forțați să plece sau chiar au fost vânduți Germaniei (un aspect intrigant al istoriei explorat în documentare precum germanii comerciali ai lui Răzvan Georgescu [+]). În curând va deveni evident că amintirile tragice ale vieții sale din Timișoara pot ascunde chiar și secrete mai întunecate …

În cel mai jos punct al său, Hackerville poate surprinde publicul cu deciziile sale dubioase (o echipă de poliție de elită urcând cu două trepte de trepte suficient de lent pentru a lăsa o armată de hackeri să șternească unitățile și să fugă?). Punctul său forte, între timp, se află undeva dincolo de acțiunea principală și se ocupă de amintiri și încredere, de modul în care manipulăm – redactăm, chiar – trecutul și, mai important, modul în care redactăm prezentul în timp ce îl trăim. Un alt element interesant al povestirii constă în sensul cuvântului „hacking”, care nu înseamnă neapărat ceva rău, așa cum este clarificat prin termeni precum hacking-ul negru, alb sau gri.

Un alt aspect al spectacolului îl reprezintă povestea de dragoste cu orașul Timișoara, evidentă din creditele de deschidere, în care diverse clădiri se transformă în mod continuu și perfect în componentele electronice ale plăcii de bază a computerului. Modificările se petrec pe numeroasele atracții ale orașului, făcând Hackerville un anunț persistent pentru frumosul oraș din Transilvania.

Hackerville a fost produs de HBO Europe în co-producție cu TNT Serie (Germania). HBO va difuza spectacolul în 17 țări europene (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Spania, în afară de România), în timp ce TNT Serie o va difuza în Germania, Austria și Elveția.

Original title Hackerville
First air date Nov. 04, 2018
Last air date Nov. 18, 2018
Seasons 1
Episodes 6
Status Returning Series

Seasons and episodes

1 Season 1 Nov. 04, 2018

Similar titles