The Originals Sezonul 6: Va fi inca o serie sau sezonul 5 a fost ultimul?

iulik august 3, 2018 Views 5

The Originals Sezonul 6: Va fi inca o serie sau sezonul 5 a fost ultimul?

Klaus nu a supraviețuit Finalului seriei Originals, o dezvoltare care a afectat mai multe linii potențiale de complot care ar fi putut să apară dacă ar fi supraviețuit. Printre aceștia se numără faptul că moartea lui a condus o miză prin potențialul legăturii dintre Klaus și Caroline. Creatorul serialului The Originals a deschis-o în legătură cu faptul dacă Klaus a supraviețuit finalei ar fi putut însemna că el și Caroline ar fi ajuns împreună. Julie Plec a spus:

M-am gândit că unul dintre ei ar merge, sigur, când am început acest spectacol. Sentimentul meu era că probabil ar fi fost Klaus și l-am lăsa pe Elijah să trăiască o viață neîncărcată fără fratele său. Dar apoi trebuie să spunem acea poveste pentru Ilie în sezonul final. L-am lăsat să trăiască acea viață necumpărată și și-a găsit drumul înapoi la fratele său pentru că, în cele din urmă, pentru bine sau pentru mai rău, în toată gloria sa co-dependentă, aceasta este moștenirea lui Klaus și a lui Ilie. La fel ca The Notebook, mă simt ca și cum ar fi bine să merg împreună.

Cred că ar fi putut ajunge împreună. Ar fi putut avea un moment împreună sau o serie de momente lungi împreună. Ca fan, nu am vrut să dezonorez pe Ștefan prin faptul că Klaus a devenit dragostea adevărată a lui Caroline. Cu siguranta imi place ideea ca, in timp, poti invata sa iubesti pe cineva nou, chiar si dupa ce ai pierdut pe cineva. Caroline are propriile lucruri cu care să se ocupe; are fete care au nevoie de ea și de o școală pe care o conduce. Are propria viață. Va fi bine. Klaus a lovit-o într-un mod foarte profund, dar cred că va fi bine.

Deci a fost o speranță pentru viitorul romantic al lui Caroline și al lui Klaus! Răspunsul lui Julie Plec la TV Line menționează o mulțime de ceea ce s-ar fi putut întâmpla. Desigur, fanii nu vor ști niciodată sigur. Există potențial pentru o căptușeală de argint la doom și întunericul finalei „Originals” pentru Caroline și Klaus.

Datorită unui univers care permite viața multiplă prin doppelgangeri, există întotdeauna un potențial pentru ca Klaus să arate ca să-l măture pe Caroline să-și ofere picioarele în viitor. Deci, în timp ce moartea lui Klaus este cu siguranță unghia în sicriul „Klaroline”, teoretic nu ar putea fi ultima șansă a actorilor de a explora chimia ecranului care ia ajutat pe fani să se bucure de dinamica personajelor.

În ceea ce privește viața după Klaus, Caroline nu are nici o lipsă de lucruri să o ocupe, așa cum subliniază Julie Plec. Finalitatea morții lui Klaus și a lui Ilie în Finalul seriei „Originals” a fost destul de importantă, iar efectul său de domino va fi, fără îndoială, resimțit în spinoff la seria spinoff. Cea mai recentă tranșă din franciza The Vampire Diaries este intitulată Legacy, și va debuta în această toamnă.

Seria va urma fiica Sperantei lui Klaus în timp ce participă la Școala Salvatore pentru tineri și talentați, care este școala pe care Julie Plec o menționează că o duce Caroline. De asemenea, la școală se află fiicele gemene ale lui Caroline – Lizzie și Josie. Deci, chiar dacă Klaus și Caroline nu au ajuns împreună, copiii lor se vor afla în orbitele celorlalți. Și fetele vor avea ceva de-a face cu relația complicată a părinților lor.

În interviul ei, Julie Plec a clarificat, de asemenea, că absența lui Caroline, atunci când începe Legacies, ar marca începutul unui mister despre motivul pentru care a dispărut. În ceea ce privește originalele, încheierea spectacolului a dat fanilor lui Caroline și Klaus închiderea fără a-și aliența fanii și a lui Stefan – un compromis sănătos pentru fanii ambelor nave.

Având în vedere soarta lui Klaus, nu a existat nicio cale ca el și Caroline să fi ajuns cu un fericit după aceea. Au existat o mulțime de împinge-și-trageți între ele de-a lungul anilor și dacă s-ar fi putut transforma în ceva de lungă durată va fi probabil dezbătută de fani de mai mulți ani mai mult.

Categories