what going on?
" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen>
Equalizer 2

Equalizer 2 Online Subtitrat

There is no equal. Dec. 19, 2018 United States 121 min Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Denzel Washington isRobert McCall
Robert McCall
Pedro Pascal isDave York
Dave York
Ashton Sanders isMiles Whittaker
Miles Whittaker
Bill Pullman isBrian Plummer
Brian Plummer
Melissa Leo isSusan Plummer
Susan Plummer
Tamara Hickey isGrace Braelick
Grace Braelick
Liam McNeill isVegan Guy (uncredited)
Vegan Guy (uncredited)

Descrierea filmului Equalizer 2 Online Subtitrat HD

Urmareste filmul Equalizer 2 subtitrat in romana la o calitate HD. Este un credit acordat alegerilor de carieră ale lui Denzel Washington că a trecut de patru decenii fără să facă o singură continuare. Asta nu înseamnă că ruperea modelului cu „The Equalizer 2” înseamnă că el este în cele din urmă vândut (o mulțime de stele se bazează pe francize pentru a echilibra riscurile mai puțin riscante), dar nici acest proiect nu demonstrează prea mult un motiv pentru a justifica dorința pentru a reveni la personajul lui Robert McCall, altul decât o șansă de a lucra pentru a patra oară cu directorul „Day of Training” Antoine Fuqua.

Lucru este până când partea a 2-a a venit până la cap, „Egalizatorul” a fost un film de acțiune unic neplăcut: o baie de sânge brutală, cu răbdare, în care băieții răi făceau lucruri urâte oamenilor bostonului albastru, în timp ce polițiștii murdari altfel, doar pentru a avea un singur cetățean în cauză să se ridice și să le dea un gust de propriul lor medicament. McCall a bătut politicos pe ușa din față a mafiei rusești, sa oferit să cumpere o libertate prostituată și atunci când au refuzat oferta, a bătut un pahar de sticlă într-o priză pentru ochi și un tirbușon în maxilarul inferior al celuilalt. Mai târziu, a spânzurat un bătăuș cu sârmă ghimpată și a împușcat încă cinci ori cu un pistol de unghii. Vremuri amuzante.

„Egalizatorul” a culminat cu ticălosul său care țipa un neclar, „Cine te pornește?” Înainte de a lua o lovitură fatală la gât. A fost o întrebare corectă. Nici Fuqua, nici scenaristul Richard Wenk (de asemenea, înapoi pe acest film) nu au deranjat să furnizeze mult în calea descoperirii personajului, un asasin al guvernului trecut devenind vigilant. Am văzut că McCall și-a pierdut soția, că își păsa drumul prin intermediul a 100 de romane esențiale în memoria ei și că singurii doi oameni în care putea avea încredere erau un cuplu folcloric jucat de Bill Pullman și Melissa Leo care avea o legătură cu umbra trecuta.

În timp ce filmul din 2014 a servit ca o poveste ciudată de origine – genul al cărui antihero violent sa reinventat cel puțin o dată înainte – „Equalizer 2” face un lucru neobișnuit: Mai degrabă decât să pornim în fața presupunerii că știm și înțelegem acest personaj , se întoarce și îi oferă McCall șansa de a se îngropa în viața pe care o lăsase în urmă, dezvăluind detalii despre trecutul său, care au fost sincer interesante atunci când au fost lăsate la imaginație (un testament al capacității Washingtonului de a transmite o istorie personală torturat fără a fi nevoie să furnizați specificul).

Se deschide cu o misiune de salvare undeva în apropierea graniței cu Turcia, ca McCall, deghizată ca musulman devotat și perusing o carte prea nouă pentru a-și face lista de lectură obligatorie a soției (Ta-Nehisi Coates „Între lume și mine”), recuperează o fată tânără răpită din cartierul său. Marca comercială a Equalizerului este să faceți clic pe cronometrul de pe încheietura mâinii și la cât timp este nevoie pentru a expedia trei sau patru agresori urâți. Răspunsul: de obicei, mai puțin de 30 de secunde, care zboară într-o neclaritate, folosindu-se de orice obiecte care se află în raza de acțiune pentru a-și mutila adversarii.

Într-un spectacol rar de reținere, Fuqua optează să nu arate ce face McCall cu răpitorul însuși, lăsând publicului să-și imagineze ce a însemnat Egalizatorul atunci când a spus: „Există două tipuri de durere în această lume: durerea care doare și durerea care alterează . „Probabil, pentru McCall, pierderea soției sale a căzut în această categorie. Unde a murit odată ce superiorii i-au spus, acum el răspunde numai la propria sa conștiință. El trăiește într-un apartament gălăgios și conduce un copiator Lyft, făcând niște ajutoare pentru vecinii săi preferați – cum ar fi salvarea pisicilor din copaci și șoferizarea unui supraviețuitor al Holocaustului (Orson Bean), în vârstă, între spital și casa de pensionare.

Dar când unii copii bogați înfiorători îi cheamă pe Lyft să renunțe la o femeie ticăloasă batjocorită, ei au violat și nu i-au fost respectați, McCall plătește o vizită în camera lor, își sună ceasul și mai repede decât spuneți „Timpul în sus” și își tăia fețele cu cartea lui Platinum a lui Daddy. Este plăcut să văd că șovinismul a fost verificat, dar nimic nu are sens în „Equalizer 2” (cel puțin decizia de a realiza finalul într-un oraș litoral abandonat, ca un uragan care râde de jur împrejur).

Dacă M.O. nu ia credit pentru faptele sale, nu bate până clienții Lyft sorta sufla acoperirea lui? Cum a găsit banii pentru a urmări acel alt creep pe Căile Ferate Turcești? Și în cazul în care, după ce a luptat cu un alt călăreț nemulțumit de Lyft (acesta nici măcar nu deranjează să lase o revizuire necorespunzătoare, ci în schimb scoate un cuțit uriaș pe bancheta din spate), găsește o mașină care să-l înlocuiască pe cel pe care la aprins?


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Equalizer 2 Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original The Equalizer 2
Rating IMDB 7.2 6,815 votes
Rating TMDB 6.2 98 votes

Similar titles

Pantera neagră
Overlord
House on Willow Street (2016)
7 Days in Entebbe
Bleeding Steel
Valerian and the City of a Thousand Planets
Best F(r)iends
Spider-Man: Into the Spider-Verse
All About the Money (2017)
Omul-păianjen: Venirea acasă
Negative
Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD