what going on?
Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată

Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată Online Subtitrat

Never give in. Never give up. Never go back. Aug. 10, 2018 China 118 min Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Edward Zwick
Director

Cast

Tom Cruise isJack Reacher
Jack Reacher
Cobie Smulders isSusan Turner
Susan Turner
Holt McCallany isCol. Morgan
Col. Morgan
Judd Lormand isLocal Deputy
Local Deputy
Christopher Berry isOnlooker at Diner
Onlooker at Diner
Hunter Burke isOnlooker at Diner
Onlooker at Diner

Descrierea filmului Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată Online Subtitrat HD

Urmareste Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată Subtitrat in Romana.

Tom Cruise, punând un dimmer la zâmbetul său mega-watt, se întoarce în capul lui Jack Reacher: „Nu te întorci niciodată”, jucând încă o dată războinicul ex-militar-războinic rătăcit în apărarea celor dezrădăjuiți. Criticii s-au nascut cu patru ani in urma, cand Cruise a jucat pentru prima oara pe Reacher, pentru ca actorul de 5’7 este opusul fizic al celui de-al cincisprezecelea, Treci peste. Neprihănita stea, încă o forță a naturii la 54 de ani, își aduce propria agilitate și înțelegere rapidă a rolului.

În afară de asta, dispăruții lipsesc punctul. Niciodată nu se întoarce este al 18-lea roman Reacher (cel de-al 21-lea va fi lansat în noiembrie). Deci, întrebați-vă de ce 100 de milioane de cititori și numărați sunt dispuși să cumpere în aventuri un călăreț fără adăpost, doar cu o periuță de dinți pe nume, care se întâmplă într-o America ruptă în căutarea dreptății pe care nu o poate obține de la instituții sau politicieni? Nu știu. Ai vizionat dezbaterile prezidențiale? Acesta este un personaj cu rezonanță pentru timpul nostru. Întrebarea mai relevantă este: Cât de bine funcționează filmul cu această idee?

Niciodată nu se întoarce niciodată înapoi pentru a înfige acest concept decât predecesorul său, deși ordinele de marș sunt încă pentru a oferi o plimbare amuzantă, plină de acțiune. Edward Zwick, care a lucrat cu Cruise în 2003, „The Last Samurai”, îl înlocuiește pe Christopher McQuarrie în scaunul regizorului și păstrează șansele de a face gangsteri – sau cel puțin suficient pentru a acoperi găurile de complot din scripturi, scrise de Zwick, Marshall Herskovitz și Richard Wenk . Reuniunea Cruise-Zwick are sens, deoarece Reacher (nimeni nu-l numește Jack) este la fiecare centimetru samurai modern. Bătaie de cap cu putere a împușcat fostul militar pe joc frumos cu alții. Și totuși, el se întoarce la vechiul birou al DC pentru a-și întâlni înlocuitorul, Major Susan Turner (Cobie Smulders). De ce? Îi place sunetul vocii ei la telefon. Dacă numai Donald Trump era atât de romantic.

Răzbunător, care este singurul mod în care acest film îi place, Reacher află că Turner a fost arestat pentru spionaj și că a vrut atât pentru o crimă de 16 ani, cât și pentru a bate o chelneriță care a lovit-o cu un costum de paternitate. Nu tipul nostru. Bineînțeles, el îl întrerupe pe Turner din închisoare și sunt plecați într-o serie de scăpări înguste pentru ai expune pe cei răi. Răufăcătorii – Patrick Heusinger ca vânător; Robert Knepper, în calitatea lor de General Harkness, sunt dezamăgitor de generici. Dar este sistemul corupt pe care Reacher dorește să-l cuipe pe perete. Smulders este un livewire ca partenerul nostru erou partener, dar ea încă mai crede în regulile repped de uniforma ei. Danika Yarosh, o firebrand adolescentă ca fiica lui Reacher, formează o legătură mai puternică.

Zwick scoate toate opririle cu împușcături și urmăriri, mai ales într-o luptă climatică în timpul unei parade de Halloween din New Orleans. Dar este vorba de scenele bazate pe caractere care au pus carnea pe oasele unui film de popcorn care ar fi putut sa alunece prin escapismul pulpei. Cruise găsește nucleul lui Reacher în ochii lui, cu o privire bântuită, care spune că acest lup singur se află încă într-o misiune și încă departe de casă. Acesta este copilul Reacher Lee creat în cărțile sale. Și Cruise îl face mândru.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original Jack Reacher: Never Go Back
Rating IMDB 6.1 107,183 votes
Rating TMDB 5.5 2360 votes

Similar titles

Pacific Rim: Uprising
Crime adevărate
Baby Driver (2017)
The Hurricane Heist
American Made (2017)
S.W.A.T.: Under Siege (2017)
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Gun Shy (2017)
American Assassin
Cavalerul negru
Death Wish
Selfie69 (2016)