what going on?
Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD

Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD Online Subtitrat

A New Power Is Rising. Dec. 19, 2018 United States 179 min Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Elijah Wood isFrodo Baggins
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the White
Gandalf the White
Sean Astin isSamwise "
Samwise "
Liv Tyler isArwen Evenstar
Arwen Evenstar
John Rhys-Davies isGimli / Treebeard (voice)
Gimli / Treebeard (voice)
Billy Boyd isPeregrin "
Peregrin "
Andy Serkis isGollum / Snaga (voice) / Mauhúr (voice)
Gollum / Snaga (voice) / Mauhúr (voice)

Descrierea filmului Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD Online Subtitrat HD

Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD. Saga continuă: Hobiți Frodo și Sam se apasă pe Mordor în compania misteriosului Gollum. Aragorn, Legolas și Gimli călătoresc la Rohan tulburat, în timp ce Merry și Pippin descoperă un aliat nou în forma de Treebeard, ciobanul de copac.

Peter Jackson a susținut întotdeauna că „Cele două turnuri” este „al doilea act” al angajamentului său epic și, probabil, adevărata măreție a capitolului de mijloc nu va fi decât clară în privința contextului. Ca film stand-alone, totuși, Cele două turnuri nu sunt la fel de bune ca și Frăția. (Nici într-adevăr, nu se extinde universul sau se aprofundează relațiile în felul în care Empire Strikes Back.) Asta merită totuși toate cele cinci stele este doar o indicație a cât de mare a fost stabilită indicatorul de referință.

Ridicându-se destul de mult în cazul în care Fellowship a rămas, acesta este un film considerabil mai întunecat, iar Frodo (Lemn) se află sub influența inelului (dând naștere unor halucinații foarte înfricoșătoare), în timp ce Saruman (Christopher Lee) face mai multă dezastru. Există, de asemenea, prima apariție a spionului lui Saruman, a sinistrului Wormtongue (Brad Dourif) și a complexului Gollum, o combinație strălucită de tricioasă de calculator și voci zdrobite de Andy Serkis (campania pentru cel mai bun actor în rol secundar Oscar începe aici).

Printre nou-născuții se numără și Faramir (David Wenham), fratele lui Boromir, decedat recent, și Éowyn (Miranda Otto), care își petrece o mare parte a timpului cu priviri minunate în direcția generală a lui Aragorn (Mortensen). În cele din urmă, complexitatea comploturilor devine mai coerentă, stabilind acțiunea pentru finala finală, „Întoarcerea regelui”.

Așa cum ne-am așteptat, lucrurile sunt spectaculoase – de la o deschidere care îl vede pe Frodo tulburat de vise despre moartea lui Gandalf, până la bătălia climatică a lui Helm’s Deep, care nu este deloc surprinzătoare. Dar Jackson îmbrățișează în mod inteligent secvențele mai tari și mai brutale, cu câteva momente inacceptabile – țăranii sunt deznădăjduiți deoarece sunt nevoiți să renunțe la sate, relația tulburătoare a lui Aragorn și Arwen și, bineînțeles, revenirea lui Gandalf (Sir Ian McKellen, ), unul dintre imaginile cele mai puternice, memorabile ale filmului, care ar putea lăsa pe sfatuitorii inelului un ochi cu ochi înghițit.

Cu toate acestea, cei care încă mai cred că trilogia este dincolo de critici pot găsi opiniile lor contestate de către cele două turnuri. Este doar atâta timp cât primul film, dar devine eroii nu mai aproape de o victorie finală. Și, în cazul în care primul film a dezvoltat tonul său emoțional de la strălucirea Shirei până la un punct culminant mai întunecat, continuarea este mai mult o afacere de o notă, umbroasă atât în ​​aspect, cât și în conținut.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul căutării Ringbearer, care adaugă nemulțumitului Gollum la petrecere, dar suferă mai mult decât celelalte povestiri de pe cruce și se termină cu o poveste aproape identică de la Sam la discursul lacrimal care a atins punctul culminant al Fellowship . Bineînțeles, având în vedere natura materialului și dorința lui Jackson de a fi credincioși, este totul de înțeles. Și până când toți ajungem sub asediu la Dealul lui Helm, este puțin probabil ca nimeni să facă o aruncătoare despre arcurile narative: ca Gollum, acest lucru este pur și simplu un gob-smacking, un lucru care nu se vede niciodată înainte.

S-ar putea să lipsească formația de primăvară și forma dramatică naturală a Frăției, dar acest lucru este atât mai amuzant, cât și mai întunecat decât primul film și, cu siguranță, mai mult de acțiune. O componentă esențială a ceea ce este acum destinat să fie printre cele mai bune francize de film din toate timpurile.


Echipa Filme Pe Alese Va doreste o vizualizare placuta a filmului Stăpânul inelelor 2: Cele două turnuri Online Subtitrat HD Online Subtitrat in Romana la o calitate 720P HD
Titlu Original The Lord of the Rings: The Two Towers
Rating IMDB 8.7 1,277,803 votes
Rating TMDB 8.2 10127 votes

Similar titles

The Prison (2017)
God of War (2017)
Jumanji: Bun venit în junglă
The House with a Clock in Its Walls
Beyond Skyline
Suma tuturor fricilor
Wonder Woman (2017)
Boyka: Necontestatul IV
A Prayer Before Dawn
Sunt un mic ticălos 3 (2007)
Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi
Pantera neagră