Poker Face

Poker Face

Jan. 26, 2023
Rating: 0
8 1 vot

Sezoane si episoade

1Sezonul 1 Jan. 26, 2023

Creatorul

Rian Johnson
Creatorul

Distributie

Natasha Lyonne isCharlie Cale
Charlie Cale

Rezumat Poker Face online subtitrat

„Poker Face” este o serie de televiziune de mister și dramă care urmărește povestea lui Charlie Cale, o femeie care are o abilitate extraordinară de a detecta când cineva minte. Cu ajutorul mașinii ei Plymouth Barracuda, Charlie călătorește pe drumurile Americii, oprindu-se în orașe mici și întâlnind o nouă distribuție de personaje și crime stranii pe care nu poate să nu le rezolve.

Serialul are un format de mistere săptămânale, ceea ce înseamnă că fiecare episod prezintă o nouă enigmă care trebuie rezolvată. Charlie se confruntă cu diverse personaje care au secrete și minciuni ascunse, iar abilitatea ei de a detecta minciuna este adesea cheia pentru a rezolva cazurile. În plus, în timpul călătoriei ei, ea se luptă și cu propriul trecut și cu trauma din copilărie.

„Poker Face” oferă o combinație interesantă de dramă și mister, iar personajul principal este interpretat cu multă forță și sensibilitate de către actrița Elizabeth Banks. Fiecare episod prezintă o nouă intrigă, iar dezvoltarea personajelor și a poveștilor secundare oferă o perspectivă mai largă asupra lumii în care Charlie trăiește.

În plus, seria adresează și teme sociale importante, cum ar fi violența domestică și problemele psihologice, într-un mod sensibil și respectuos. Acest aspect face ca „Poker Face” să fie o serie potrivită pentru publicul larg, care caută o dramă interesantă și captivantă, dar și o poveste cu substanță și profunzime.

În concluzie, „Poker Face” este o serie TV de mister și dramă care îmbină intrigile complexe cu teme sociale importante, într-un mod sensibil și captivant. Cu siguranță, acest serial va fi pe placul celor care caută o poveste interesantă și provocatoare, cu personaje puternice și dezvoltate.

Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Titlul Original Poker Face
TMDb Rating 8 43 voturi
Prima data de aer Jan. 26, 2023
Ultima data de aer Feb. 16, 2023
Sezoane 1
Episoade 10
Durata Medie 58 minute
Distribuire0

Titluri similare

Wednesday
Bodies
A Murder at the End of the World
Casă, dulce casă
Wilderness
The Lost Flowers of Alice Hart
Tulsa King
Three-Body
Cod criminal
Moon Knight
The Continental: From the World of John Wick
Ozark