Poker Face

Poker Face

Jan. 26, 2023
Rating: 0
9 1 vot

Sezoane si episoade

1Sezonul 1 Jan. 26, 2023

Creatorul

Rian Johnson
Creatorul

Distributie

Natasha Lyonne isCharlie Cale
Charlie Cale

Rezumat Poker Face online subtitrat

„Poker Face” este o serie de televiziune de mister ╚Öi dram─â care urm─âre╚Öte povestea lui Charlie Cale, o femeie care are o abilitate extraordinar─â de a detecta c├ónd cineva minte. Cu ajutorul ma╚Öinii ei Plymouth Barracuda, Charlie c─âl─âtore╚Öte pe drumurile Americii, oprindu-se ├«n ora╚Öe mici ╚Öi ├«nt├ólnind o nou─â distribu╚Ťie de personaje ╚Öi crime stranii pe care nu poate s─â nu le rezolve.

Serialul are un format de mistere săptămânale, ceea ce înseamnă că fiecare episod prezintă o nouă enigmă care trebuie rezolvată. Charlie se confruntă cu diverse personaje care au secrete și minciuni ascunse, iar abilitatea ei de a detecta minciuna este adesea cheia pentru a rezolva cazurile. În plus, în timpul călătoriei ei, ea se luptă și cu propriul trecut și cu trauma din copilărie.

„Poker Face” ofer─â o combina╚Ťie interesant─â de dram─â ╚Öi mister, iar personajul principal este interpretat cu mult─â for╚Ť─â ╚Öi sensibilitate de c─âtre actri╚Ťa Elizabeth Banks. Fiecare episod prezint─â o nou─â intrig─â, iar dezvoltarea personajelor ╚Öi a pove╚Ötilor secundare ofer─â o perspectiv─â mai larg─â asupra lumii ├«n care Charlie tr─âie╚Öte.

├Än plus, seria adreseaz─â ╚Öi teme sociale importante, cum ar fi violen╚Ťa domestic─â ╚Öi problemele psihologice, ├«ntr-un mod sensibil ╚Öi respectuos. Acest aspect face ca „Poker Face” s─â fie o serie potrivit─â pentru publicul larg, care caut─â o dram─â interesant─â ╚Öi captivant─â, dar ╚Öi o poveste cu substan╚Ť─â ╚Öi profunzime.

├Än concluzie, „Poker Face” este o serie TV de mister ╚Öi dram─â care ├«mbin─â intrigile complexe cu teme sociale importante, ├«ntr-un mod sensibil ╚Öi captivant. Cu siguran╚Ť─â, acest serial va fi pe placul celor care caut─â o poveste interesant─â ╚Öi provocatoare, cu personaje puternice ╚Öi dezvoltate.

Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Poker Face
Titlul Original Poker Face
TMDb Rating 8 43 voturi
Prima data de aer Jan. 26, 2023
Ultima data de aer Feb. 16, 2023
Sezoane 1
Episoade 10
Durata Medie 58 minute
Distribuire0

Titluri similare

Griselda
Cod criminal
Tokyo Vice
Berlin
Ozark
Cas─â, dulce cas─â
Unseen
Fra╚Ťii Sun
Wednesday
WandaVision
Bodies
Umbre

Las─â un comentariu

Numele *
Ad─âuga╚Ťi un nume de afi╚Öare
E-mail *
Adresa ta de email nu va fi publicat─â

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.